Peter Brandt aggódik a Bitcoin jövője miatt

-

A veterán kereskedő, Peter Brandt arra figyelmeztet, hogy a Bitcoin (BTC) a piac egészére kiterjedő kriptokorrekciót követően minden bikás lendületet elveszíthet.

Brandt, aki legendás státuszra tett szert, miután 2017-ben megmondta a Bitcoin összeomlását, azt mondja 698.500 X követőjének, hogy a Bitcoin most azzal a veszéllyel fenyeget, hogy a közelmúltbeli emelkedő trendjét megsemmisíti, mivel egy kritikus árterülethez közeledik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Múlt hónapban Brandt megosztott egy grafikont, amely azt mutatja, hogy a Bitcoinnak sikerült kitörnie egy fordított fej-váll mintázatból, miután áttörte a 25.000 dollár körüli árfalat, ami azt jelezte, hogy a BTC már nincs lejtmenetben.

Brandt szerint,

„A Bitcoin csökkenése ismét a nyakvonalat teszteli a mögöttes fordított fej és váll modell (mintázat) nyakvonalát. Egy 24.800 alatti zárás (az előző újratesztelés mélypontja) kárt okozna a napi és heti grafikonokon”.

Brandt szerint a fordított fej és váll nyakvonalának második újratesztelése növeli annak esélyét, hogy a bikás forduló mintázat megbukik.

„Az a tény, hogy ismét itt vagyunk, erősen gyanakvásra ad okot”.

A kereskedő szerint a Bitcoin megsértette azt az átlós támaszt is, amely az év eleje óta emelkedő trendben tartja a BTC-t.

bitcoin
Forrás: tradingview.com

Brandt szerint a BTC valószínűleg továbbra is medvés marad, hacsak vissza nem nyeri az emelkedő vonalat.

„Swing kereskedőként tiszteletben tartanám a trendvonal megsértését. Tehát a pozícióim vagy short vagy flat lennének. Csak akkor tekintenék bikás fejleménynek, ha valóban ‘kiugrana’ a medvecsapdából”.”

A cikk írásakor a Bitcoin 26.100 dolláron kereskedik, az fordított fej és váll nyakvonal felett, de jóval az diagonális támasz alatt.

Olvastad már? Miért zuhant a Bitcoin árfolyama?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!