PEPE vagy BOME – Melyik mémcoin lesz a nyertes ezen a héten?

-

A piaci hangulat fokozatos változásával a Book of Meme (BOME) és a Pepe bikássá vált, mivel ígéretes növekedést regisztráltak.

Ezért azt terveztem, hogy közelebbről megnézzük ezeket a mémcoinokat, hogy lássuk, vajon ez az emelkedő trend tovább tart-e.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BOME és a PEPE bikái csatasorba állnak

A CoinMarketCap adataiból egyértelműen kiderült, hogy ez a két mémcoin hogyan nyert bikás lendületet.

A BOME értéke az elmúlt 24 órában több mint 8%-kal ugrott meg. A cikk írásakor a mémérme 0,01195 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja pedig meghaladta a 659 millió dollárt.

A PEPE viszont kétszámjegyű növekedést regisztrált, mivel értéke több mint 10%-kal lőtt felfelé.

A szerkesztés idején a PEPE 0,000008185 dolláron kereskedett, több mint 3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 40. legnagyobb kriptopénz lett.

Az árfolyam-emelkedésnek köszönhetően a PEPE közösségi volumene is megugrott az elmúlt napokban. A BOME mérőszáma azonban a másik irányba mozdult el, mivel a socal volumene csökkent.

Meglepően jó volt látni, hogy a közelmúltbeli árfolyam-emelkedés ellenére mind a PEPE, mind a BOME súlyozott hangulata alacsony maradt, ami azt jelenti, hogy körülöttük a medvés hangulat dominált a piacon.

Forrás: Santiment

Mi várható a BOME-tól és a PEPE-től?

Annak ellenőrzésére, hogy ezek a mémérmék fenn tudják-e tartani ezt a növekedést, elemeztem a mérőszámaikat.

Azt találtam, hogy a BOME erős ellenállással néz szembe a 0,013 dolláros szint közelében.

Ez a helyzet, mivel nagyszámú BOME-t fognak likvidálni, amikor az árfolyam megérinti ezt a szintet, ami egy lehetséges korrekcióra utal ezen a szinten.

Forrás: Hyblock Capital

Bár a likvidációs hőtérkép rövid bikarallyt jelzett, a derivatív metrikák másról árulkodtak.

A Coinglass adatainak elemzése azt mutatta, hogy a BOME finanszírozási aránya meredeken csökkent.

Ez azt jelenti, hogy a derivatív befektetők nem vásárolták a mémérmét. Az open interestje is csökkent valamelyest, ami véget vethet a mémcoin bikarallyjának.

Forrás: Coinglass

Ezt követően megnéztem a PEPE állapotát. Az elemzésüem szerint a mémcoinra nehezedő eladási nyomás növekedett.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Ezt jól mutatta a tőzsdéken kívüli kínálatának enyhe csökkenése és a tőzsdéken való kínálatának csekély mértékű növekedése.

Emellett a bálnák ténylegesen eladták a PEPE-t, ami egy hamarosan bekövetkező árkorrekcióra utal.

Forrás: Santiment

A technikai mutató MACD szintén az eladókat támogatta, mivel medvés átmenetet mutatott.

Ennek ellenére a Chaikin Money Flow (CMF) emelkedést regisztrált, ami azt jelezte, hogy van esély arra, hogy a PEPE folytassa a bikarallyt.

Forrás: TradingView

Olvastad már? Az XRP befektetők 1000%-os megtérülésű tokent látnak ebben az érmében

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!