Vége a zűrzavarnak? Az első kriptopénz szárnyalásának előrejelzése – elemzői meglátások

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződés utáni felragyogása az árfolyam fellendülését jelezheti. A történet minden egyes feleződéssel a BTC értékének potenciális emelkedését mutatja.

A piac viharos hullámvölgyei közepette a szakértők az úttörő kriptopénz erőteljes visszatérését vizionálják. Vajon ez lesz a zűrzavar vége?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az elemzés azt vizsgálja, hogy miért a Bitcoin lehet az első, aki emelkedni fog, reményt keltve a befektetők számára, akik a fényes jövőt keresik.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2 millió dollárt: A következő nagy dolog a kriptobizniszben

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég nagy port kavart a kriptovilágban a fejpörgető debütálásával, és néhány hét alatt 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A korai befektetők száma, akik már felismerték a BlastUP nagy potenciálját, exponenciálisan növekszik.

kriptopénz

A BlastUP dübörgő sikerre készül, és tervei szerint a Web3 eszközeit AI innovációval fogja felruházni a gyors és minőségi startupok indítása érdekében.

Egy átfogó eszközkészletet és gazdag jutalmazási rendszert kínál mindazoknak, akik belépnek a fedélzetre.

Jelenleg a BlastUP ötödik előértékesítési szakasza zajlik, amely a BlastUP tokeneket kínálja a legalacsonyabb áron.

Ha most 0,055 dollárért vásárolod meg ezeket a tokeneket, akkor 45%-os, tetemes kedvezményt kapsz, mivel a jegyzési ár 0,1 dolláron van meghatározva.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív előnyöket a BlastUP előértékesítésből <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a tokeneladásokhoz való allokációkat, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP egy egyszerű küldetést követve, hogy segítsen a blokklánc startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni, úton van afelé, hogy meghatározó erővé váljon.

A projekt mögött álló, elkötelezett kripto-rajongókból álló csapat mélyen elkötelezett a víziójuk mellett, és ambiciózus tervei vannak, hogy a kriptotérben a könnyű és hatékony robbanás egyszerű és hatékony launchpad platformjává váljon.

A BlastUP széleskörű ütemterve 2026-ig terjed, felvázolva a terveket egy AI IDO szűrő elindítására, a startup csapatokra szabott AI eszközök fejlesztésére és a közösségi piactér létrehozására.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéshez MOST a korai előnyök felszabadításához <<

A Cardano erős növekedése lehetséges ellenállással előttünk

A Cardano hat hónap alatt lenyűgöző növekedést mutatott 160%-os növekedéssel, így a tendencia elég erős.

A jelenlegi 0,635 dolláros árfolyamot tekintve, ha a lendület folytatódik, a második ellenállás áttörése 0,851 dollárnál lehet a láthatáron.

Rövid távon azonban a 0,741 dollárnál közvetlen ellenállással szembesül, amelyet le kell győznie ahhoz, hogy fenntartsa az emelkedő pályát.

Figyelembe véve a jelenlegi árfolyam körüli stabilitást, folyamatos nyereségre van lehetőség, ha a piaci feltételek kedvezőek maradnak.

A másik oldalon, a 0,516 és 0,378 dollárnál lévő támaszszintek mellett az ezek alá történő csökkenés a trend megváltozását jelezheti, ami óvatosságot jelez a befektetők számára.

A 10 és 100 napos mozgóátlagok némi bizonytalanságot sugallnak, de egyben a növekedési lehetőségek ablakát is kiemelik, amíg a Cardano ezen átlagok felett tartja magát.

Az XRP közelmúltbeli növekedése és az előttünk álló potenciális ellenállás

Az XRP értékében egy hónap és hat hónap alatt megfigyelhető közelmúltbeli növekedés pozitív tendenciát mutat, 10%-os, illetve 20,69%-os emelkedéssel.

Visszatekintve a lenyűgöző, több mint 10379%-os emelkedésre, erős felfelé ívelő pályát jósolhatunk.

A jelenlegi 0,62 dolláros árfolyam finoman nekimegy a legközelebbi 0,64 dolláros ellenállási szintnek, és hamarosan tesztelheti a második ellenállást 0,70 dollárnál.

Ha tartósan áttöri ezeket a korlátokat, akkor láthatjuk, hogy új magasságokba tör, és a történelmi képességére támaszkodva jelentős nyereséget érhet el.

Ugyanakkor, figyelembe véve a 3,5505 dolláros történelmi csúcsot, az XRP jelenlegi értékelése óvatosságra int.

A 0,64 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,58 dolláros 100 napos átlag körüli ingadozásai a közelmúltbeli nyereségek és a hosszabb távú trendek közötti egyensúlyra utalnak.

Ha az emelkedő lendület csökken, az XRP a legközelebbi, 0,51 dolláros támaszszint, vagy akár a második, 0,43 dolláros támasz felé eshet.

Ez aláhúzza az éberség fontosságát, mivel mind a közeli, mind a távoli ármozgások azt jelzik, hogy a potenciális emelkedések visszalépésekkel találkozhatnak.

Avalanche Surges („Avalanche hullámok”): Áttöri az első ellenállást?

Az Avalanche egy hónap alatt 38,75%-kal, hat hónap alatt pedig több mint 517%-kal nőtt, ami erős lendületet mutat.

Lehet, hogy továbbra is vonzza a figyelmet és a befektetéseket, esetleg átlépi az első ellenállást a 61,66 dolláros szinten.

Különösen, mivel a kezdetek óta 1082,66%-kal emelkedett, és megközelítette a csúcsot 151,22 dolláron, a trend a bikáknak kedvezhet a piacon.

Az 56,32 dollárnál lévő jelenlegi ellenállás azonban korlátozhatja a rövid távú nyereséget.

A nagyobb képet tekintve az Avalanche erős támaszokkal néz szembe a 33,98 dollárnál, és még szilárdabbak a 26,97 dollárnál, ami korlátozhatja a visszaesést.

Mivel a 100 napos átlag 40,31 dollárnál van, ez a szint a hosszú távú növekedési kilátások szempontjából visszapattanási pontként szolgálhat.

A másik oldalon, mivel az árak drámaian megugrottak, fennáll a korrekció kockázata, amely hatással lehet az AVAX tulajdonosaira, ami gondos megfigyelést igényel, különösen, mivel az árfolyam most az 56,06 dolláros 10 napos átlag felett van.

Következtetés

Összefoglalva, a BlastUP páratlan potenciált mutat a Blast ökoszisztémán belül, felkarolva az innovatív megoldások hullámzását.

Míg más kriptovaluták, mint a Cardano, az XRP és az Avalanche ígéretesnek tűnnek bizonyos növekedési mutatókkal és potenciális ellenállási kihívásokkal, a BlastUP-ot a vibráló koncepció és a stratégiai előértékesítési szakaszok különböztetik meg.

A közösségének nyújtott exkluzív előnyökkel és egy előremutató ütemtervvel a BlastUP vezető pozíciót foglal el, jelentős potenciállal a befektetők számára, akik készek kihasználni a Blast ökoszisztéma átalakító lendületét.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!