Az XRP befektetők 1000%-os megtérülésű tokent látnak ebben az érmében

-


Vendégbejegyzés


Mintha az XRP nem bírná követni a szélesebb kriptopénzpiac 2024-es ralliját, ezért sok befektető csalódva benne, olyan lehetséges 1000%-os ROI-val rendelkező érmét keres, mint amilyen a 5thScape.

A jelenleg 0,5946 dolláron kereskedő XRP nagyjából az év eleje óta nem halad sehova, 30 napos teljesítményként pedig csak egy kiábrándító 4%-os növekedést tud felmutatni.

xrp

Forrás: CoinMarketCap

Ehhez képest a Bitcoin (BTC) és az Ether (ETH) 20%-os, illetve 12%-os emelkedéssel dicsekedhet az elmúlt hónap során.

A Solana (SOL) még fantasztikusabb arányokat láttat, 30 napos története 56%-os, a BNB (BNB) pedig 47%-os emelkedést mutat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az XRP helyzete nem túl rózsás a piaci kapitalizáció tekintetében, hiszen az összes fenn említett kriptó megelőzte. 

Forrás: CoinMarketCap

Az XRP tehát nyűglődik mostanában, ezért ajánlunk egy remek kriptót a portfóliód diverzifikálására, mégpedig a 5thScape érmét.

Ez egy kriptovaluta központú VR/AR projekt, mely ICO-ja perpillanat 1,63 millió dolláros gyűjtésnél tart.

A 5thScape a világ első olyan VR/AR platformja, mely a kripto tokenizációjával remek élményt képes nyújtani.

Cikkünk írásakor a projekt natív érméjét 0,00215 dolláros áron érheted el, amely jókora kedvezmény a 0,1 dolláros induló árához viszonyítva. Érj el vele te is hatalmas nyereséget!

Az összes tokenszám 5,1 milliárd dollárra rúg, piaci kapitalizációja pedig 15 millió lesz a listázáskor.

A 5thScape-nek reális esélye van arra, hogy piacvezetővé váljon a VR/AR-területen, és a 5SCAPE érméje hatalmas piaci kapitalizációjúvá nőjön fel.

Azok a befektetők, akik most csatlakoznak, akár 1000% körüli nyereségre tehetnek szert.

A 5thScape auditálását a Coinsult végezte, és vizsgálódásuk során nem találtak komolyabb problémákat. Emellett a projektet a SolidProof is minősítette, és a csapat 2024. január 3-án sikeresen átment a KYC-ellenőrzési folyamaton.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Az XRP küzdelmes napokat él át, de ez a VR / AR kripto projekt a robbanás szélén áll

Az XRP 2024-es szenvedése sokakat meglepett, hiszen 2023 közepe óta az XRP kibocsátója, a Ripple állt fölényben a SEC elleni perben.

Talán még van esély arra, hogy az XRP felzárkózzon riválisai mellé, de mint tudjuk, a kriptopiacokon nincsenek garanciák.

Talán az a legjobb, ha a befektetők jobban körülnéznek, és olyan projektek mellett teszik le a voksukat, amelyek nagyobb valószínűséggel ívelnek majd felfelé. 

A 5thScape a jövőben piacvezetővé válhat, ezért érdemes lehet gondolkodni a befektetésen.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezért bíznak a befektetők a 5thScape friss ICO-jában

A felhasználóknak a jövőben lesz lehetőségük arra, hogy 5SCAPE érmét stakeljenek a busás jutalmakért cserébe. A lekötéssel számos hasznos funkciót is felszabadíthatnak.

Mivel a 5thScape szerint a tokenizáció lényeges szerepet fog betölteni a VR/AR jövőjében, így a 5SCAPE token központi szerepet játszik a projektben.

A 5SCAPE egy univerzális valutaként működik majd, mely alkalmas lesz az egyes termékek és szolgáltatások feloldására, és a prémium tartalmakhoz is hozzá lehet majd férni vele.

A fejlesztők előtt is megnyílnak majd lehetőségek a token birtoklásával, például fejleszthetnek játékokat, és beléphetnek a 5thScape Developer Center területére is.

Már a kezdeti termékkínálat is lenyűgöző, szerepel benne az MMA Cage Contest, az Immersive Kickoff, a Thrust Hunter versenyjáték, és az Archery Master íjász kalandjáték.

Az érdeklődők akár már ma feliratkozhatnak az egyes játékok várólistájára.

A 5thScape az Ethereum hálózaton foglal helyet, és a játékokhoz, valamint az egyéb virtuális világbeli tevékenységekhez a Skale Network Layer 2 technológiát alkalmazza majd a hatékony skálázás érdekében.

A virtuális valóságnak és a kiterjesztett valóságnak működésükhöz erős hardverekre van szükségük.

Ezért döntött úgy a 5thScape csapata, hogy kifejleszti a VR Ultra headsetet és a Swiftscape VR gaming széket. A fejlesztés során ügyelnek az ergonómiára, a kényelemre, a pontos mozgáskövetésre és az intuitív vezérlésre.

Az előértékesítés alatt összegyűjtött pénzt a csapat a hardverek fejlesztésére és gyártására költi majd, valamint arra, hogy kiépítsenek egy decentralizált hálózati infrastruktúrát.

A potenciális befektetők bizalmát fokozhatja az a tény, hogy a csapat megosztotta a hivatalos honlapján a vezérigazgató, Anoj Kumar LinkedIn-oldalát, és elérhető a vezetői csapat többi tagjának LinkedIn-oldala is.

A projekt hitelességét tovább növeli az a tény, hogy a honlapon egy widget segítségével nyomon követhetjük a világ összes tájáról érkező vásárlói aktivitást.

A 5SPACE érméket jelenleg ETH, MATIC, USDT, BNB vagy bankkártya segítségével vásárolhatod meg. Érdemes gyorsan lépni, és mielőbb vásárolni a tokenekből.

A token előértékesítési ára most 0.00215 dollár, de hamarosan 15.35%-os növekedéssel 0.00248 dollárra nő majd.

A friss hírek reményében érdemes követni a projekt 5thScape Discord szerverét, a Telegram oldalát, az X/Twitter felületét, és a YouTube-csatornáját is.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!