Austin Hilton szerint a Green Bitcoin jelenleg a legjobb környezetbarát kriptó

-


Vendégbejegyzés


Austin Hilton kriptoinfluencer friss videójában a legújabb környezetbarát kriptovalutát, a Predict-To-Earn Green Bitcoin-t elemezte, mely remek jutalmakkal várja a kezdeti befektetőket. 

A Bitcoin (BTC) az utóbbi hetekben és napokban uralta a címlapokat, és március 4-én új történelmi csúcsot döntött 73,750.07 dollárral.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az igaz, hogy az érme növekedése folyamatos, de nem biztos, hogy az értéknövekedése ugyanolyan gyors ütemben halad majd, mint korábban. 

Green Bitcoin

Forrás: CoinMarketCap

Az, aki mostanában fektet be, és 10x-es hozamra vágyik, a Green Bitcoin (GBTC) tokennel sokkal könnyebben elérheti a várt nyereséget.

A Green Bitcoin (GBTC) ICO-ja már 5,8 millió dollárnál tart

A Green Bitcoin-t igen megkedvelte a kriptoközösség, hiszen az előértékesítése már elérte az 5,8 millió dollárt.

Azok a kereskedők és befektetők, akik érdeklődnek a GBTC natív token iránt, a jelenlegi szakaszban 1,0302 dolláros darabáron juthatnak hozzá. Jó vele tisztában lenni, hogy ez az ár körről körre emelkedik. 

A Green Bitcoin egyik különlegessége, hogy az Ethereum Proof-of-Stake (PoS) blokkláncát alkalmazza.

Ettől lesz sokkal környezetbarátabb, mint a megszokott Bitcoin-bányászat, mely köztudottan a hihetetlenül energiaigényes Proof-of-Work (PoW) modellre támaszkodik.

A Green Bitcoin egyrészt ugyan a Bitcoin márkájára épít, de emellett igen okosan a környezeti fenntarthatóságot is építi.

A GBTC-tulajdonosok a jelenlegi állás szerint évi 96 %-os APY-t várhatnak, és extra bónuszokra is módjuk van, ha az árfolyam-előrejelzéseik az úgynevezett „zöld zónába” kerülnek.

Green Bitcoin

Ahhoz, hogy vásárolni tudj az ETH-alapú natív tokenből, illetve le tudd kötni, ETH-ra, USDT-re, BNB-re vagy bankkártyára lesz szükséged. A részletekért olvasd el a Green Bitcoin vásárlási útmutatónkat!

Mivel a GBTC-kínálat fele az ICO résztvevőinek van félretéve, a csapat bízik az érme további nagy lendületében 2024-en túl is.

Úgy gondolják, hogy a Bitcoin név örökségének, a fenntartható eljárásoknak és a forradalmi jutalmazási mechanizmusnak hála a projekt mágnesként fogja csábítani a befektetőket.

Green Bitcoin

A Green Bitcoin érme elosztási stratégiája a következőképpen alakul: 50%-ot az előértékesítésre, 20%-ot a staking jutalmakra szánnak, míg a fennmaradó részt a marketingre (12,50%), a likviditás garantálására (7,50%) és a közösségi növekedés előmozdítására (10%) teszik félre. Ez az erős tokenomika erős alapot ad a jövőbeli növekedéshez.

Látogass el a Green Bitcoin előértékesítésére

A Green Bitcoin egy „Gamified Green Staking” játékkal rukkol elő

A Green Bitcoin kiemelkedik abban, hogy összeszövi a BTC történelmi fontosságát az ETH környezetbarát technológiájával.

A GBTC ERC-20 tokenként beújít a „Gamified Green Staking” rendszerrel. Ezen belül a befektetők a befektetésükhöz igazodóan passzív jövedelemhez juthatnak, illetve BTC árfolyam-előrejelzési kihívásokban is részt vehetnek.

Green Bitcoin

A Green Bitcoin a magasba emeli a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét. Mivel az Ethereum Proof-of-Stake (PoS) konszenzusmechanizmusát alkalmazza, így a hagyományos Bitcoin-bányászathoz képest nagy mértékben leredukálja az energiafogyasztást.

Ráadásul a lekötési modellje elősegíti a környezettudatos részvételt, mivel ha az árfolyam-előrejelzés során a tippünk bekerül az úgynevezett zöld zónába, extra bónuszok ütik a markunkat.

Mielőtt belevetnéd magad a GBTC érme előrejelző platformjának tanulmányozásába, feltétlenül nézd meg a Green Bitcoin árfolyam-előrejelzésünket.

A csapat a stakelési jutalmakra a GBTC tokenkészlet 20%-át fordítja, melyet két év alatt osztanak ki.

A felhasználóknak pedig naponta lehetőségük van arra, hogy a minél pontosabb árfolyam-előrejelzésekkel további natív tokeneket keressenek.

A jutalmak mértéke egyébként a lekötött GBTC összegétől és a vállalt időtartamtól függ. Azok például, akik egy napra kötnek le érméket, normál jutalomban részesülnek, akik egy hétre, azok 5%-os bónuszt kapnak.

Az egy hónapos időtartamra stakelők 10, míg a fél évet választók 15%-os bónusznak örvendhetnek.

Azok pedig, akik a hosszú távú staking mellett döntenek, további bónuszokkal emelhetik a potenciális hozamukat.

Amint láthatod, a környezetbarát Green Bitcoin gazdagon megjutalmazza azokat, akik a környezeti fenntarthatóságot választják, és elköteleződnek a GBTC érme mellett.

Nézd meg a Green Bitcoin előértékesítését

A Green Bitcoin lekötésével a legéberebb befektetők nyeresége hatalmasra duzzad 

A Green Bitcoin (GBTC) forradalmai staking mechanizmusával és heti kihívásaival sokkal dinamikusabbá teszi a befektetést.

Mivel az érme áremelkedése a következő szakasszal egyre közeleg, a legokosabb az, ha még most beszállunk. 

A heti kihívásokon bárki részt vehet, aki lekötötte az érméit, és ettől válik a verseny még izgalmasabbá. Legyél a részese egy szórakoztató ökoszisztémának, amellyel természetesen busás hozamra is szert tehetsz! 

A Green Bitcoin ICO-jához pofonegyszerű csatlakozni, hiszen a projekt számos kényelmes fizetési módot is felajánl.

Azok, akik szeretnék elkerülni a borsos Ethereum díjakat, vásárolhatnak BNB-vel is, igaz, ekkor le kell mondaniuk a staking lehetőségéről. 

Látogass el a Green Bitcoin előértékesítésére

Következtetés

Ez az év igen nagy jelentőségű a kriptósok számára, és a Green Bitcoin (GBTC) kriptovaluta projekt már bebizonyította, hogy érdemes rá figyelni.

Amellett ugyanis, hogy rengeteg előnyt kínál a résztvevők számára, a célja is nemes, hiszen az év legzöldebb kriptójává szeretne felnőni.

A Green Bitcoin nem csak egy sima kriptoprojekt, játékos árfolyambecslése is lenyűgöző elem. Plusz az már most biztos, hogy nagy hatást képes gyakorolni a kriptotérképre, hiszen előértékesítése már több, mint 5,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Ez a projekt remekül elegyíti a Bitcoin hagyományait az Ethereum újító, környezetbarát technológiájával, így mind a DeFi, mind pedig a Web3 tér kedvence lehet.

A Green Bitcoin jövőképében többek között szerepel a közösség ápolása, a fenntarthatóság segítése és a tokenek listázása is.

Azt javasoljuk, hogy még azelőtt csatlakozz az ICO-hoz, még mielőtt az ár emelkedik. 

Ebben a magyar nyelvű videóban 3:19 perctől ismerheted meg a Green Bitcoin projektjének főbb részeit.

Nézd meg a Green Bitcoin előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!