Solana (SOL) technikai elemzés 03.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) bikák nem voltak hajlandóak meghajolni a medvék nyomása előtt.

A SOL még akkor is felfelé tartott, amikor a Bitcoin (BTC) március 15-én a 70.000 dolláros szint alá esett. Aznap átlépte a 180 dolláros szintet.

A DefiLlama adatai azt mutatták, hogy a Solana zárolt összértéke (TVL) több mint 80%-kal emelkedett az elmúlt hónapban.

A második egymást követő napon is a legmagasabb DEX-volument könyvelte el, beárnyékolva az Ethereumot (ETH).

A Solana nagyobb visszaesése egyszerűen nem következett be a januári, 79 dollárra történő esés után. Az RSI a napi grafikonon 85-ön állt, mélyen a túlvásárolt területen.

Ez ugyan nem jelzi, hogy a visszahúzódás küszöbön áll, de rávilágít a túlfűtött állapotokra.

Az OBV január vége óta emelkedő tendenciát mutat. A vételi volumen fenomenális volt, és a SOL 26-szorosára emelkedett a 2022-es mélypont óta, 8 dollárnál. 180 dollár felett a felső ellenállás kevés volt.

A 259 és 276 dolláros szintek, valamint a 202 dolláros régió is érdekes terület volt. Ezt a zónát azonban újra tesztelhetnénk, mint támaszt, mivel a piac az utóbbi időben parabolikusan mozog.

Az alsóbb időkeretek elemzése azt mutatta, hogy a 178 és a 162 dolláros támaszszintek szintén kulcsfontosságúak lennének.

Ezen szintek alá történő csökkenés az 1 órás időkeretben medvés szerkezetet, a magasabb időkeretekben pedig a lendület esetleges elmozdulását jelezné.

Az Open Interest chart nem mutatta a lassulás jeleit. A Coinglass adatai szerint a Solana mögötti OI soha nem látott magasságokat ért el.

Mindez az árfolyam alig több mint egy hónap alatt 120 dollárról 209 dollárra történő emelkedésével párhuzamosan történt.

Az OI a március 6-i 1,71 milliárd dollárról a március 18-i cikkírás idején 2,88 milliárd dollárra emelkedett.

Ez a fenomenális emelkedés rendkívüli mohóságot jelzett, de nem ösztönözte a shortolást.

Nem garantálja azt sem, hogy a visszalépés küszöbön áll. A helyi csúcs még nem volt meg.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!