A Solana értéke növekszik, a befektetők csodálkoznak a hosszútávú fennmaradásán

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac dinamikus és kiszámíthatatlan terület. A Bitcoin, a vezető digitális valuta az elemzők szerint úgy tűnik, hogy veszélyes zónába lép.

E piaci bizonytalanságok közepette a Solana értéke megugrott, a értékének növekedésével a befektetők csodálkoznak a hosszú élettartamán.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nagyon fontos megérteni ezeket a piaci jeleket, mivel nemcsak a Bitcoinra, hanem más kriptopénzre is magasnhatással vannak, amelyeket a befektetőknek érdemes szemmel tartaniuk.

A BlastUP előértékesítése elérte a 2 millió dollárt: A kriptó következő nagy dobása várható

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

kripto

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a web3 és AI-eszközök teljes csomagjával ellátott DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz.

Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 45% kedvezménnyel vásároljuk meg.

Kapj el egy igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45% kedvezménnyel MOST 

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek stakingbe helyezésével kamatot is szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

Ennek a launchpadnek az a célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletesen kidolgozott ütemterve 2026-ig tart, és tervei között szerepel egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése.

A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptoszektorban, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

A Solana robusztus teljesítménye a potenciális áringadozás ellenére is

A kriptovaluták folyamatosan fejlődő birodalmában a Solana figyelemre méltó teljesítményével az élen jár.

Jelenlegi ára 208 dollár, ami jelentős emelkedést mutat a 108 dolláros SMA 100 napos átlagához képest.

Az emelkedő pálya felkészültnek tűnik arra, hogy áttörje a 160 dolláros második ellenállási szintet, ami további előrelépést jelez.

Ezenkívül mind a MACD, mind az SMA 10 napos indikátorok bikás hangulatot jeleznek, pozitív rövid távú kilátásokat festve.

Mindazonáltal az optimizmus közepette feltétlenül óvatosnak kell lenni, és el kell ismerni a lehetséges kockázatokat.

A közvetlen támaszszint 101 dollárnál található, amelyet egy biztonsági háló követ 76 dollárnál.

A pozitív mutatók ellenére a piac semleges álláspontot tükröz az RSI és a sztochasztikus mozgások tekintetében, ami az áringadozások valószínűségére utal.

Ebből következően a Solana hosszú távú útja a jelenlegi erős teljesítménye ellenére jelentős árfolyam-ingadozással találkozhat.

Az Avalanche bikás trendje ígéretes a fokozott irányítás és a piaci erő közepette

Az Avalanche közelmúltbeli lépéseit tekintve, megerősítve az irányítását, a felfelé ígéretesnek tűnik.

A jelenlegi ár, amely 62,10 dolláron áll, erőt mutat.

A 33,98 és 26,97 dolláros támaszszintek mellett fennáll a visszalépés lehetősége, de az emelkedő lendületnek súlya van.

Ha sikerül áttörni a 46,32 és 51,66 dolláros ellenállási szinteket, akkor bikás tendenciát láthatunk.

A fokozott irányítás erején lovagolva az Avalanche folytathatja felfelé ívelő pályáját.

A hosszú távú perspektíváknak azonban figyelembe kell venniük a piaci volatilitást.

Az RSI és a Stochastic által ajánlott semleges hozzáállás óvatos megfontolást javasol minden lépés előtt.

A rövid és hosszú távú egyszerű mozgóátlagok egyaránt ” vásárlásra” utalnak, így a potenciális kockázatok ellenére is érdekes lehetőség. Érdemes figyelni, hogyan alakul ez a helyzet.

A Polkadot integrációja a játékiparba növelheti a DOT vonzerejét

A Polkadot integrációja a játékiparba a Unity SDK-n keresztül jelzi a DOT iránti kereslet lehetséges növekedését, köszönhetően a web3 játék életképességének.

Rövidtávon a 10,25 dolláros ellenállást tesztelhetik, ha a lendület felerősödik, és akár a 10,63 dolláros 10 napos SMA-t is követhetik.

Az MACD azonban eladási késztetést jelez, ami a 9,26 dolláros ellenállásig, vagy akár a 6,91 dolláros támaszig való esetleges visszaesésre utal.

A Polkadot hosszú távú jövője valóban fényesnek tűnik, mivel a szerencsejátékokba való betörése új növekedési lehetőségeket teremt.

Mivel a tech geekek felugranak a web3 gaming szekérre, a DOT árfolyama meghaladhatja a 7,96 dolláros 100 napos SMA-t, ami jót ígér a HODLereknek.

Mindemellett tartsuk éberen szemmel a mutatókat; míg a 100 napos SMA bikavágyat vetít előre, ha a hőség lehűl, az árak az 5,55 dolláros második támaszszint felé ereszkedhetnek.

Következtetés

Bár más érmék, mint például a Solana, az Avalanche és a Polkadot minden bizonnyal ígéretesek az ingadozó piacon, nem biztos, hogy elérik azokat a magasságokat, amelyekre a BlastUP felkészült.

A potenciáljuk az irányításuk javításában és az iparági integrációikban rejlik, de a BlastUP megkülönbözteti magát a forradalmi koncepciójával és a Blast ökoszisztémán belüli helyével.

Ezáltal egy jelentős projekt, amely nagy vonzerővel bír minden olyan befektető számára, aki nagy potenciállal rendelkező digitális eszközt keres a kriptoterületen.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!