Az Avalanche rendszerén kísérletezik az Alipay

-

Az Avalanche bejelentette, hogy az Alipay fizetési szolgáltatóval együttműködve új kezdeményezést indít, amellyel web3-as szolgáltatásokat ajánlanának a vállalatoknak, márkáknak.

Az első tervek alapján egy utalvány-programot indítanak el.

Az Avalanche március 20-án osztotta meg a hírt, hogy az Alipay+D-store elektronikus tárcákban mostantól lehetőség van a web3-as alkalmazások elérésére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az első teszteket délkelet-ázsiai üzletekben hajtották végre, egészen pontosan egy italokkal foglalkozó lánc üzleteiben, ahol különböző utalványokat nyerhettek a vásárlók, ha egy minijátékkal játszottak.

Miután teljesítették a játékot, a tárcán belül lehetett igényelni az ajándékutalványt.

A sajtóhírekből az derül ki, hogy ezek az utalványok 50%-os kedvezményt adnak több, mint 500 üzletben, maga az utalvány pedig az Avalanche Subnet és az AvaCloud rendszerén keresztül van futtatva.

Avalanche
Forrás: Avalanche

Az Alipay, és a hasonló márkák így lehetőséget kapnak arra, hogy különböző web3-as projekteket indíthassanak, és ezekkel kísérletezhessenek.

„Az Alipay+D-store, és a hasonló márkák mostantól bátran kísérletezhetnek a web3-as technológiával, és új módszereket fedezhetnek fel az ügyfelekkel való kapcsolatépítésre, és arra, hogy hogyan tudnak új bevételi forrásokhoz jutni.”

A kezdeményezés keretein belül ráadásul arra is lehetősége lesz a vállalatoknak, hogy közösen, együttműködve hozzanak létre valamit, és így használják ki a blokklánc nyújtotta lehetőségeket.

A projekt egyelőre a korai fázisban van, de a tervek alapján hamarosan több ezer üzletre, és 100 millió felhasználóra terjeszthetik ki.

Az Avalanche ismert márkákkal működik együtt, hogy az ökoszisztémáját építse, februárban jelentették be, hogy a sports Illustrated magazinnal is együttműködésbe kezdenek, mégpedig a Boksz Office közreműködésével.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Így a Boksz Office platformján létrehozott digitális NFT-k az Avalanche hálózatán fognak futni.

A játékiparban is terjeszkedik a cég, és márciusban adtak hírt róla, hogy a MapleStory, egy népszerű online játék szintén az Avalanche blokkláncát választotta, hogy új funkciókat nyújtson a játékosainak.

Olvastad már? A Solana előértékesítési csalások a mém érme szezonban folytatódnak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!