Passzív jövedelemből milliókhoz juthatsz, ebben segít a Cosmos, a Solana és Bitcoin Minetrix?

-


Vendégbejegyzés


A passzív jövedelem kérdése mindig kedvelt téma a kriptovaluta közösségben. Sokan megfogadják, hogy ennek segítségével igenis elérik az áhított milliomos státuszt.

A megvalósítás egyáltalán nem lehetetlen, de meg kell találni hozzá a megfelelő eszközöket.

A rendelkezésre álló lehetőségek közül kiemelkedik a Cosmos (ATOM), a Solana (SOL) és a Bitcoin Minetrix (BTCMTX).


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindhárom meggyőző választás azoknak, akik passzív jövedelmet szeretnének generálni, miközben hosszú távú befektetések részesei lehetnek.

Cosmos, amelynek lekötésével növelni tudod a tőkédet

A Cosmos hálózatban a lekötés lehetősége döntő szerepet játszik a hálózat biztonságának fenntartásában és a decentralizált működés támogatásában. Az ATOM tokenek letétbe helyezésével a magánszemélyek vállalhatják a validátorok szerepét.

Esetleg átadhatják tokenjeiket a meglévő validátoroknak, akik kulcsszerepet játszanak az új blokkok felajánlásában és a tranzakciók érvényesítésében.

Az utóbbi időben a Cosmosban emelkedő tendenciát mutatnak a lekötéses jutalmazási arányok, különösen a 67 százalék alá csökkenő lekötési arány miatt.

A szakértők a jutalmak fokozatos csökkenését jósolják, így most kedvező időszak mutatkozik a Cosmosba való beszállásra.

Így kihasználhatjuk a passzív jövedelem lehetőségét, mielőtt az arányok tovább romlanának a várható korrekciók miatt.

Solana, amely kiszámítható, de korlátozott passzív jövedelmet kínál

A Solana egy nagy teljesítményű blokklánc platform, amely szintén azzal a lehetőséggel vonzza a felhasználókat, hogy tokenjeik lekötéséért jutalmat kapnak.

A résztvevők az eszközeik zárolásával hozzájárulnak a hálózat biztonságához, cserébe pedig ösztönzőket kapnak.

Bár a Solana lekötése megbízható és következetes passzív jövedelemforrást jelent, fontos megérteni, hogy ennek korlátai is vannak.

A Solana-ban a lekötési jutalmak általában fixek vagy az inflációs rátához kötöttek. Emiatt kiszámítható, de potenciálisan mérsékelt hozamot kínálnak.

Emellett a feltett eszközök gyakran előre meghatározott zárolási időszakkal rendelkeznek, ami korlátozza a befektetők likviditását és rugalmasságát.

Ezeknek a tényezőknek a megfontolása kulcsfontosságú annak eldöntésekor, hogy a Solana lekötési lehetősége megfelel-e a te pénzügyi céljaidnak.

Bitcoin Minetrix, ami egyszerűsített út a Bitcoin bányászatához

A Bitcoin Minetrix (BTCMTX) egy egyedülálló stake-to-mine modellre épül, amely különbözik a hagyományos Bitcoin-bányászattól.

A BTCMTX tokenek lekötésével a felhasználók felhőalapú számítási erőforrásokat szabadítanak fel, így nincs szükség bonyolult hardverre a bányászathoz, amelynek köszönhetően csökken az energiafogyasztás is.

A Bitcoin Minetrix innovatív bányászati megközelítése és az előértékesítésen összegyűjtött több mint 8,5 millió dollárnyi összeg miatt ez a projekt a kriptoközösség egyik kedvence lett. Jelenleg előértékesítésen lehet még hozzájutni.

A Spot Bitcoin ETF-ek SEC általi jóváhagyása további előnyökkel járhat a Bitcoin Minetrix számára.

Ugyanis potenciálisan milliárdos nagyságrendű tőkét szabadíthat fel, és megemelheti a BTC árfolyamát.

Ez a jóváhagyás a kriptobányászat iránti fokozott érdeklődéshez vezethet, a befektetők ugyanis passzív jövedelemforrásokat keresnek. A Bitcoin Minetrix a költséghatékony bányászati potenciállal előnyös választás lehet a befektetőknek.

Passzív jövedelem

A Bitcoin Minetrix kiegyenlíti a Bitcoin-bányászat versenyfeltételeit, mert bárkinek lehetővé teszi, hogy részt vegyen a bányászatban és a BTCMTX tokenek lekötésével tétjuttatásokat szerezzen.

A projekt a biztonságot és az átláthatóságot helyezi előtérbe, és Ethereum-kompatibilis tárcákon keresztül elérhető belépési folyamatot biztosít a befektetőknek.

A gondosan felépített tokenomikával és egy ígéretes ütemtervvel a Bitcoin Minetrix hosszú távú növekedésre pozícionálja magát.

Az innovatív, kettős bevételi modell, amely bányászati teljesítményért jutalmakat és lekötéses nyereséget is kínál, meggyőző választás a bányászat és a lekötés iránt érdeklődőknek.

A Bitcoin Minetrix hatalmas növekedési potenciálja napnál világosabb, az előrejelzések szerint akár 50-100-szoros nyereséggel is kecsegtet.

Az utolsó előértékesítési szakaszban a korai befektetőknek lehetőségük van arra, hogy kihasználják a potenciális nyereséget, és az új évben máris profitot realizáljanak.

A stake-to-mine metódus mellett a Bitcoin Minetrix kiegészítő lekötési lehetőséget is kínál a BTCMTX-nek, amely 83 százalékos APY-t biztosít.

Az előrejelzések szerint a BTCMTX az év végére elérheti az 1 dollárt, ami 4-8-szoros nyereséget jelent a jelenlegi elővásárlási árhoz képest.

Ez teszi a Bitcoin Minetrixet izgalmas lehetőséggé azoknak, akik jelentős hozamot szeretnének elérni a kriptovaluta piacon.

Megnézem a Bitcoin Minetrix-et

A BTCMTX növekedési pályáját több tulajdonsága is segíti

A kriptopénzekből származó passzív jövedelem egyre nagyobb figyelmet kap, például az olyan opciókkal, mint a Cosmos és a Solana, amelyek lekötést kínálnak a potenciális profitért cserébe.

A Bitcoin Minetrix azonban kiemelkedik közülük az innovatív stake-to-mine modelljével, amely leegyszerűsíti a Bitcoin-bányászatot.

Több mint 8,5 millió dollárnyi tőkét gyűjtött össze a projekt, és a kettős bevételi modellje akár 50x –100-szoros nyereséget is hozhat a tulajdonosának.

Passzív jövedelem

Miután a SEC jóváhagyta a spot Bitcoin ETF-eket, a Bitcoin Minetrix sokat profitálhat a megnövekedett tőkebeáramlásból. A korai befektetők pedig megragadhatják a lehetőséget egy jelentős nyereségre.

A Bitcoin Minetrix-et ezért érdemes még a korai szakaszában, vagyis az előértékesítés utolsó fázisában beszerezni.

Megnézem a Bitcoin Minetrix-et

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!