A BNB és a Polygon a legnagyobb nyertesek között, dübörög a Bitcoin Minetrix

-

A BNB és a Polygon szilárdan tartja a pozícióját, míg a legtöbb egyéb projekt esik. A BNB 8,98 százalékot, míg a Polygon 20,86 százalékot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Eközben az új bányászati kripto, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is figyelemre méltó nyereséggel kecsegtet, miután az előértékesítése 6,2 millió dollár fölé ugrott.

A BNB és a Polygon egyértelműen bikás pályára került

A BNB és a Polygon a konszolidáció után elkezdett lendületbe jönni, míg a közelmúlt csúcstartói, mint például a Solana és az Avalanche eséssel néznek szembe.

A BNB és a Polygon a nagyobb időtávot vizsgálva áttörték a kritikus trendvonal ellenállási szintjeit.

A neves kereskedő, Fabik kapitány az X-en mérlegelte a BNB közelmúltbeli emelkedését, és úgy kommentálta: 

„A BNB vonat is elhagyta az állomást… Várhatóan új történelmi csúcs várható 2024 első felében”.

A cikk írásának idején a BNB 293 dolláron kereskedik.

Captain Fabik becslései szerint a közelmúltbeli kitörésnek köszönhetően az érme 2024 elején több mint kétszeresére emelkedhet.

Polygon

Eközben Debby Holmes elemző arról számolt be, hogy egy bálna nemrég hét altcoint, összesen 1 milliárd dollár értékben költöztetett a Binance-ről a BNB láncra. Bár a bálna szándékai egyelőre ismeretlenek, a BNB lánc ökoszisztémájába átkerült, ekkora nagyságrendű likviditás bikás változást eredményez.

A DeFi Llama adatai azt mutatják, hogy a BNB teljes, rögzített értéke (TVL) növekszik.

A Polygonról Captain Fabik elemző úgy vélekedik, hogy szintén bikás trendet mutat. Szerinte nagy az esély a trendvonal ellenállás áttörésére és egy lehetséges 5 dollárra való emelkedésre.

Ali Charts elemző szintén bikás jelleget állapított meg a Polygonnal kapcsolatban. Nemrég arra spekulált, hogy az érme elérheti az 1,73 dollárt, ha 0,96 dollár felett zár.

Ali egy zászló alakzatot vett figyelembe a Polygon árfolyam grafikonján, és a heti 0,96 dollár feletti zárás szerinte megerősíti a felfelé való áttörést.

Polygon

Van egy másik kategória is, amely figyelemre méltó nyereséget mutat, méghozzá a Bitcoinhoz kapcsolódó kriptók.

A Bitcoin Cash 3,55 százalékkal, a Litecoin pedig 2,73 százalékkal emelkedett december 27-én.

Eközben a Bitcoin Minetrix a folyamatban lévő előértékesítésen több mint 6,2 millió dollárt gyűjtött össze.

A Bitcoin Minetrix előértékesítése 6,2 millió dollár fölé emelkedik

A Bitcoin Minetrix lehetővé teszi a felhasználóknak a Bitcoin felhőalapú bányászatát az Ethereumon.

A felhasználók a BTCMTX tokent cserébe tehetik fel Bitcoin-bányászati kreditekért, amelyek nem átruházható ERC-20 tokenek. Ezeket a krediteket aztán felhőbányászati teljesítményért égethetik el, és ezzel Bitcoin-t kereshetnek.

Nagy előnye a projektnek, hogy a felhasználóknak nincs szükségük speciális hardverre vagy műszaki ismeretekre a bányászathoz. Csak egy Ethereum-kompatibilis pénztárcát kell létrehozniuk, például a MetaMask felületén.

További előny, hogy mivel a folyamat során nem cserél gazdát készpénz, a Bitcoin Minetrix kiküszöböli a felhőbányászati csalások kockázatát. Ezek korábban gátat szabtak a felhőbányászat bevezetésének.

A népszerű YouTuber ClayBro nemrég kiemelte, hogy a Bitcoin Minetrix „a Bitcoin bányászat legegyszerűbb módja lehet”. 

Eközben Jacob Bury elemző bikás változást jósol a BTCMTX-nek.

Bár a potenciálját még meg kell nézni, a hosszú távon javuló piaci feltételek, a közelgő Bitcoinhoz kapcsolódó események, az ETF-jóváhagyás és a felezés, valamint a Bitcoin Minetrix felhasználási módja egyértelműen támogathatja a token árfolyamának felfelé történő mozgását.

Egyébként a folyamatban lévő előértékesítésen a BTCMTX tokent 0,0124 dollárért lehet megvásárolni.

Bitcoin Minetrix vásárlás itt

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!