Történelmi profit a Solana hálózatán – Keress vagyonokat ezekkel a kriptókkal!

-

A Lookonchain adatai szerint egy ügyes kereskedő az előző napokban szinte szó szerint bankot robbantott, hála a Solana hálózatának.

A publikusan elérhető adatokból jól látható, hogy 12 SOL értékben (kb. 900 dollár) 2.6 milliárd ANALOS került megvásárlásra december 20-án.

A vásárlás idején az ANALOS rendkívül alacsony áron volt elérhető. Nem sokkal a tranzakció után azonban 180 fokos fordulat következett be, aminek hála közel 1400 százalékot erősödtek a tokenek december 24-re.

A rally tempójának lassulásával a kérdéses kereskedő elkedett túladni az ANALOS tokeneken. A teljes készlet részletekben került eladásra, amiből először 1.43 millió dollár értékű USDC bevétel származott.

Az eladás tovább folytatódott, aminek köszönhetően a teljes készlet kimerülését követően közel 3.5 millió dollár profit gyűlt össze.

Vagyis csupán 4 nap alatt 385,500 százalék hozamot sikerült a kereskedőnek elkönyvelni.

Növekvő spekuláció

A közösség számos tagja véli úgy, hogy a gyanúsan szerencsés befektetés nem származott mástól mint a projekt fejlesztőjétől.

Bár ez a feltevés nem elképzelhetetlen, az egészen biztos, hogy a fejlesztők X-en továbbra is aktívak maradtak.

Meglepő módon a történelmi eladást követően az ANALOS sikerei még nem értek véget, hála a Gotbit kriptó hedge fund felbukkanásának.

Alex Andryunin, a cég alapítója jelentette be, hogy a Gotbit összesen 1 millió dollárt fektet be az ANALOS tokenekbe.

Ez azonban nem az egyetlen mesés bevétel amit az előző napokban láthattunk. Egy másik kereskedőnek sikerült mindössze 242 dollárral negyedmillió dolláros hasznot elérni december 22-én. 

Hála a MELON értékének fantasztikus növekedésének, számos korai befektető juthatott hozzá  egy elképesztő karácsonyi ajándékhoz.

Hogyan lehet ekkora hozamot elérni?

A legegyszerűbb, egyúttal legjobb módja a kiugró hozamok megszerzésének az, ha még olyan tokenekből vásárolsz, melyek viszonylag alacsony piaci mérettel rendelkeznek.

Ezek a legtöbb esetben még előértékesítési fázisuknál tartanak, aminek köszönhetően fix áron van lehetőséged a csatlakozásra.

Továbbá érdemes olyan projektekben gondolkodni, melyek számos virális elemmel rendelkeznek. 

A fentieket figyelembe véve jelenleg két olyan altcoin is elérhető, melyek hasonló sikereket érhetnek el mint az ANALOS.

A Sponge V2 második esélyt kínál a 100-szoros bevételek megszerzéséhez

A Sponge neve több okból kifolyólag is ismerős lehet. Egyrészt számos generáció kedvenc sárga szivacsáról lett mintázva a projekt, másrészt a token első verziója májusban vált elérhertővé számos kriptótzsdén.

A listázást követően a token értéke a sokszorosára ugrott, amivel a korai befektetők egészen elképesztő hozamot tudtak elérni.

A SPONGE csúcsértékénél a projekt mérete mindössze 1 millió dollárral maradt le a 100 millió dollárról.

Bár a meggyőző indulás konszolidáció követte, a SPONGE értéke igy is képes volt viszonylag magasan maradni.

solana

A készítők azonban itt még nem engedték el a projektet, aminek köszönhetően hamarosan fundamentális változáson esik majd át az ökoszisztéma.

A SPONGE V2 tokenek bevezetésével egy új korszak veszi kezdetét, aminek hála ismét lehetőség nyílik az első időszakban látott sikerek megismétlésére. 

Az új ERC-20 tokenekhez ráadásul egészen különleges módon lehet csak hozzájutni. Az első generációs Sponge ugyan számos kriptotőzsdén érhető el, a V2-es tokeneket azonban kizárólag az eredeti Sponge weboldalán keresztül lehet megszerezni.

Közvetlen vásárlásra nincs mód, kizárólag a most kapható Sponge tokenek stakelésével lehetséges V2-höz jutni.

Fontos azonban kiemelni, hogy miután lekötötted a tokeneket, többé azokat már nem tudod felvenni. Ezzel a megoldással a készítőknek az a célja, hogy idővel a teljes V1-es készletet kivonják a forgalomból, és helyére a V2 kerüljön.

A V2-vel ráadásul mód nyílik a hamarosan megjelenő P2E játékkal is bevételhez jutni. Ebből ingyenes és fizetős verzió egyaránt elérhető lesz majd, így azok is élvezhetik majd a kalandokat, akik semmilyen tokennel nem rendelkeznek.

Ennek ellenére érdemes lesz néhány SPONGE V2-t beszerezni, hiszen így a legügyesebb játékosok rendszer időközönként juthatnak majd hozzá elképesztő bevételekhez.

Amennyiben érdekel a projekt, abban az esetben a Sponge V1 megvásárlását és lekötését egyaránt el tudod végezni a Sponge weboldalán keresztül. 

Jó hír, hogy a csatlakozás során bankkártya használatára is van lehetőség, így valóban csak néhány percet vesz igénybe a tranzakció.

Szeretnék csatlakozni a SPONGE-hoz

A Meme Kombat ötvözi a Web3 legjavát

Képzelj el egy világot, ami egyesíti a legjobb mém tokeneket, a fogadásokat és az izgalmas játékokat.

Egy ilyen ökoszisztéma nem csupán rendkívül széles rétegeket lenne képes megszólítani, hanem egyúttal aktív és passzív bevételt is biztosítana a befektetőknek.

Bár meseszerűnek tűnhet az elképzelés, a Meme Kombat pontosan ezt kínálja.

A natív MK tokenek segítségével ugyanis nem kizárólag magas passzív hozamokat tudsz elérni stakeléssel, hanem egyúttal csatákra is köthetsz fogadásokat. 

A Meme Kombat világában különböző mém tokenek kabalái mérik össze erejüket különböző harcok során, amikre az MK-t stakelők köthetnek fogadásokat. 

A stakelés érdekessége, hogy egyszerre van mód on- és off-chain tranzakciók végrehajtására. Míg maga a vásárlás természetesen on-chain, addig a jutalmak felvétele off-chain történik. Utóbbinak köszönhetően nem szükséges gázdíjakat fizetni és a jutalmul kapott MK azonnal fel is használható fogadások megkötéséhez.

Szintén fontos még kiemelni, hogy a csatákat egy fejlett mesterséges intelligencia fogja vezényelni, továbbá a harcok minden részlete on-chain is elérhető lesz.

Így nem csupán változatos harcokat láthatsz majd, hanem mindezt maximális transzparencia és megbízhatóság mellett értheted majd el.

A projekt érdekessége, hogy szemben a legtöbb előértékesítéssel, a Meme Kombat világában a készítők személyazonossága nem titok. Ezért ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed felmerül, azt a projekt készítőjének, Matt Whitemannak is fel tudod tenni LinkedInen keresztül.

Az előértékesítés során mostanáig 4.5 millió dollár gyűlt össze és a jelek szerint már januárban elérhetővé fog válni a Meme Kombat. Ekkor a csapat ígérete szerint megkezdődik a harcok első évada, összesen 11 különböző mémkabala részvételével.

Ezt követően nem csupán az elérhető mémek száma bővülhet majd, hanem egyúttal a csatázási lehetőségek közül is több lesz elérhető. Végső soron a csapat célja az, hogy a közösség tagjainak véleménye alapján fejlődjön a Meme Kombat. 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni erről a különleges kezdeményezésről, csatlakozz még ma!

Irány a Meme Kombat oldala!

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!