Cosmos (ATOM) technikai elemzés 12.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cosmos (ATOM)

A Cosmos (ATOM) december 12. és 18. között alig több mint 17%-kal esett vissza. A 10,3 dolláros támaszszint újbóli elérése után az ATOM ára gyorsan visszatért. Ez egy vevő által irányított piacra utalt.

Egy nemrégiben készült jelentés kiemelte, hogy a Cosmos hálózati aktivitása csökkent, annak ellenére, hogy az árak emelkedtek. Ez aggodalomra adhat okot a tulajdonosok körében.

Az ATOM napos grafikonja azt mutatta, hogy a piac szerkezete bikás volt.

A 12,41 dolláros ellenállás tesztelése után a 10,3 dolláros 50%-os retracement szint újra meglátogatta a 10,3 dolláros szintet. Ezt követően az ATOM árfolyama tovább emelkedett.

A 12,4 és 12,95 dollár közötti medvés rendelési blokk decemberben nagy akadályt jelentett az ATOM bikák számára.

A bikás struktúra azt jelentette, hogy valószínű volt a feljebb lépés. Az RSI 58 ponton állt, ami erős felfelé irányuló lendületet mutatott a D1 időkeretben.

Az OBV szintén felfelé tendált november óta. Azonban nagy volatilitást tapasztalt, mivel az eladási volumen hirtelen felgyorsult.

Ennek ellenére a magasabb mélypontok kialakulása azt mutatta, hogy a vevők vannak fölényben.

A megjelenési időt megelőző 12 órában a Bitcoin (BTC) ára 43,7 ezer dollárról 42,1 ezer dollárra esett vissza.

Miután a likviditást éppen 42 ezer dollár felett gyűjtötték össze, a BTC árai késznek tűntek arra, hogy ismét emelkedjenek. Ez a csökkenés az ATOM árakat is érintette.

Az ATOM 11,75 dollárra esett, és a Cumulative Liq Levels Delta negatív tartományba merült.

Ez azt sugallta, hogy több résztvevő hajlandó volt shortolni. Ez a fejlemény azonban azt eredményezheti, hogy az ATOM magasabbra pattan, hogy felszámolja ezeket a késői medvéket.

A 12,3-12,65 dolláros zónában több becsült likvidációs szint is van, legalább 1,5 millió dollárral.

Lent a 11,62-11,7 dolláros régió erős támasz zóna volt. Rövid távon az ATOM várhatóan 12,6 dollárig emelkedik.

A swing kereskedők számára a 12,9 dolláros szint átlépése és a medvés OB újbóli tesztelése jó vételi lehetőséget jelentene a 13,4 és 15 dolláros szintek megcélzásával.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!