A Solana lekörözte az XRP-t, és akár elérheti a 10,000 dollárt is

-


Vendégbejegyzés


A Solana árfolyama az elmúlt 24 óra során 2,27%-ot esett, és most 97,23 dolláros árat villant. Az elmúlt hét sem volt a számára annyira fényes, mert 4,32%-os esést tapasztalhatott.

Ám veszteség ide vagy oda, a SOL folytatja növekvő pályáját, és egy hónap leforgása alatt mintegy 31,08%-ot növekedett.

Az pedig külön dicséretre méltó, hogy az elért nyereségnek hála a piaci kapitalizációját tekintve elhúzott az XRP előtt.

Legalábbis cikkünk írásakor, január 16-án délelőtt azt látjuk, hogy míg a SOL az összesítés 5. helyén áll, addig az XRP csak a hatodikon.

solana

Forrás: CoinMarketCap

A további tartós előrelépésre is megvan minden ok, hiszen hála annak, hogy a SEC jó néhány Bitcoin ETF-et jóváhagyott, várhatóan az egész piacon is hosszú távú növekedés várható.

Solana árfolyam előrejelzés: a SOL lehagyta az XRP-t, de vajon elérheti a 10,000 dollárt is?

Persze azért mégsem zengünk ódákat a SOL-ról, hiszen a január 10-én nyélbe ütött ETF-jóváhagyások ellenére sem volt képes visszanyerni azt az erős lendületét, amelyet 2023 végén produkált (lásd 121,08 dolláros árfolyam december 26-án). 

Jelenleg a relatív erősség indexe (lila) továbbra is az 50-es szinten tartózkodik.

solana

 

Forrás: TradingView

Viszont a SOL 30 napos mozgóátlaga (sárga) továbbra is kimértebben emelkedik, mint az ezt megelőző hetek során, ami azt mutatja nekünk, hogy az érme per pillanat nem vonzza olyan hatásosan a vásárlókat, mint eddig.

Ez nem is olyan meghökkentő, hiszen a Bitcoin ETF jóváhagyások hatással voltak az árfolyamra, plusz év végén a a tulajdonosok a legnagyobb lelkesedéssel vették fel a jól megérdemelt nyereségüket.

A SOL támasz szintjére (zöld) viszont kifejezetten büszkék vagyunk, hiszen az elmúlt hetekben szuper formában volt. Ha esetleg a következő napokban és hetekben meg is inogna egy kicsit, nem jósolható meg a nagy mértékű visszaesése.

Az érme köszöni szépen, remek egészségnek örvend: január 16-án délelőtt a volumene továbbra is egészséges, ma kicsivel több mint 1,8 milliárd dollár, míg októberben ez az adat csupán 300 millió dollárt mutatott.

solana

 

Forrás: CoinMarketCap

Sőt, a SOL növekedése az elmúlt három hónapban akkora méreteket öltött, hogy kapitalizáció tekintetében az előkelő 5. helyre lépett, és ezzel le is körözte az XRP-t.

Az előrelépésnek több oka is van, az első, hogy a Solana egy igazán jó 2023-as évet zárhatott.

A Solana az NFT-k és az alkalmazáshasználat tekintetében is növekedett, és akkor még nem volt szó arról, hogy bekerült a Visa stablecoin-kísérleti programjába is. 

Ez a bővülés jelentős nagybefektetői áramlást vont maga után, olyannyira, hogy a SOL sok esetben nagyobb heti beáramlást vonzott, mint az ETH 2023 telén.

Tehát a Solana árfolyama 2024-ben szinte biztos, hogy tovább emelkedik, és a következő hónapok folyamán akár a 200 dollárt is elérheti.

Potenciál tekintetében más altcoinok is a labdába rúghatnak

Amint azt írtuk, jelenleg a SOL az egyik legígéretesebb érme a kriptopiacon, de persze más altcoinokban is jócskán rejlik fantázia.

Cikkünk írásakor jó néhány token tartja az előértékesítését, és ahogyan közelednek a tőzsdei bevezetés felé, egyre jobban felpörög a gyűjtési mutatójuk.

Az egyik ilyen érme az ERC-20-as mém érme, a Meme Kombat (MK), amely egyúttal egy közösségi fogadási platform is.

Az ICO során már több mint 6,91 millió dollárt gyűjtött össze a csapat, így az előértékesítés heteken belül zárulhat. 

Amikor pedig a Meme Kombat platformja elindul hódító útjára, a felhasználók majd fogadásokat köthetnek olyan fantasztikus csatákra, melyekben 11 mém karakter küzd meg egymással. A játékmester nem más, mint a mesterséges intelligencia, a győztesek jutalma pedig MK tokenek formájában érkezik.

Ez egy valódi fair play játéktér, hiszen az AI véletlenszerűvé teszi a csaták kimenetelét, és mivel az Ethereum blokklánc van használatban, az eredményeket is nyilvánossá teszik.

Miután pedig az MK birtokosai le is köthetik a tokenjeiket, passzív jövedelmet is gyűjthetnek. 

A Meme Kombat hatalmas sikere mögött ott állnak a mémek, és a játékos közösség, de természetesen a nagy jövedelmezőség is a labdába rúg.

És bár az ICO a 10 millió dolláros hard cap elérésekor biztosan véget ér, még van idejük a befektetőknek az ajánlathoz való csatlakozásra a Meme Kombat hivatalos honlapján.

Az MK ára érménként 0,279 dollár, amely nagyon kedvező annak tekintetében, hogy heteken belül megjelenik a kereskedési platformokon.

Látogass el a Meme Kombat oldalára most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!