Ezek a befektetők legjobb kripto lekötési lehetőségei 2024-ben

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluta befektetők folyamatosan törekednek a passzív jövedelemtermelésre. Míg a hagyományos staking alternatívák, úgymint az Ethereum (ETH) és az Avalanche (AVAX) is kiváló választások, addig egy új szereplő is feltűnt a kriptopiac egén: ez pedig a Stake-to-Mine mechanizmussal rendelkező Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Vajon a Bitcoin Minetrix lekörözheti-e a Cardano és az Avalanche lekötési opcióit, és kínálhat-e izgalmas passzív bevételi lehetőségeket?

Szerezz passzív jövedelmet Ethereummal

A népszerű blokklánchálózat, az Ethereum a közelmúltban egy hangsúlyos változást fogadott el, amely új pénzügyi lehetőségeket nyit meg a szélesebb közönség számára.

A múltban az Ethereumot rengeteget kritizálták az eredeti, az első időktől fogva alkalmazott Proof-of-Work (PoW) mechanizmusa miatt.

A hálózat azonban képes volt továbbfejlődni a Proof-of-Stake (PoS) mechanizmus felé, mely alkalmat ad a felhasználók számára, hogy passzív jövedelmet szerezzenek kriptókkal.

kripto

Forrás: X (korábban Twitter)

A PoS lényege, hogy a felhasználók úgynevezett validálókká válhatnak akkor, amikor eszközeiket egy poolba teszik.

A folyamatban való részvételért a felhasználók staking jutalmat kapnak, amely egy egyszerű módja a passzív jövedelemszerzésnek.

A tokenek lekötése jó és rossz időben is remek lehetőség, hiszen egy medvés időszakban a stakelők kivárhatják, hogy a piac kedvezően alakuljon.

Azért nem minden ment simán, hiszen a lekötési lehetőséggel kapcsolatban szép számmal merültek fel kétségek.

Az egyik ilyen aggály az, hogy a validálási folyamat befejezéséig nem lehet hozzáférni a zárolt kriptókhoz. Az Ethereum viszont átlátta ezt a problémát, és kész volt megoldani azt a likvid tétekkel.

Ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy amikor a felhasználók ETH-t kötnek le, akkor egy likvid tokenváltozatot kapnak, amely szabadon kereskedhető, és a stakingért cserébe passzív jövedelemhez is hozzájuthatunk.

Az Ethereumnak ez az újító hozzáállása közelebb hozza a lekötés fogalmát azokhoz, akik érdeklődnek a passzív jövedelemszerzés iránt, és készek felfedezni azt.

Az Avalanche Trader Joe-jában is nagy lehetőségek rejlenek

Az Avalanche (AVAX) layer-1 blokklánc hálózatot 2020-ban indították útjára, és olyan  népszerű szereplőkkel is képes felvenni a kesztyűt, mint az Ethereum, a Cardano és a Solana.

Forrás: avax.network

Ugyan az Avalanche nem állít olyasmit, hogy gyorsabb tranzakciós sebességgel rendelkezne mint a Solana, de büszke arra a megkülönböztető jegyére, hogy magasabb staking kifizetéseket kínál. Az AVAX átlagos éves kifizetése 8,03%-os, míg a SOL-é csupán 6,64%-os.

A Trader Joe, az Avalanche-ra épülő DeFi csereplatform számos funkciót kínál, úgymint a tokencserét, a hozamgazdálkodást, az érmelekötést, a kölcsönzést, a hitelezést, és még egy NFT piacteret is kialakított.

Forrás: X (korábban Twitter)

A felhasználók kripto lekötéssel kereshetnek JOE tokeneket, ami a platform natív pénzneme, így a passzív jövedelemszerzés és a likviditás is biztosított.

Az Avalanche csábító staking kifizetéseinek hála a Trader Joe a passzív jövedelemre vágyók egyik kedvencévé vált, hiszen könnyen lehet más valutákra cserélni.

Bitcoin Minetrix: Sima út a Bitcoin-bányászathoz?

A hagyományos Bitcoin-bányászat sokak számára csak egy elérhetetlen vágyálom a komplex hardverösszeállításai és a magas energiafogyasztása miatt. Ezzel kíván szakítani a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) a felhasználóbarát  és potenciálisan jövedelmező „Stake-to-Mine” modelljével.

Itt tehát semmi szükség algoritmusokra és költséges berendezésekre, elég, ha  rendelkezünk a Bitcoin Minetrix projekt natív tokenjével, a BTCMTX-szel, és lekötjük azt.

Ezzel technikai szakértelem és magas belépő költségek nélkül is hozzáférhetünk a felhőalapú bányászati erőforrásokhoz, amelyek aztán elvégzik a “piszkos” munkát.

Ennek a Stake-to-Mine megközelítésnek több előnye is van:

Hozzáférhető: A Bitcoin-bányászat immár a szélesebb közönség előtt is kinyitja a kapuit, azaz demokratizálva magát a folyamatot megszünteti a technológiai akadályokat.

Hatékony: Mivel nem kellenek hozzá drága hardverek, az energiafogyasztás is csökken.

Dupla jutalmat kínál: Akár két jövedelemforrásod is lehet. Először is itt az évi 77%-os APY, valamint a bányászati nyereségből való részesedés is.

Biztonságos és átlátható: A token alapú rendszer magasan lekörözi a hagyományos felhőalapú bányászati szolgáltatásokat, mert hozzájuk képest fejlettebb szintű decentralizációt és biztonságot kínál.

A Bitcoin Minetrix sokrétű funkcióival és felhasználóbarát szemléletével a hagyományos Bitcoin-bányászati módszerekhez képest hatékonyabb és elérhetőbb utat kínál a kriptobányászat számára.

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Új választási lehetőségek a passzív jövedelmek háza táján: Stake-to-Mine vs Staking

A kriptopiac duzzadásával a passzív jövedelemszerzés módjai is kitágulnak. Az Ethereum Proof-of-Stake-re való váltása és az Avalanche-hoz hasonló lekötési platformok sikere alátámasztja a passzív jövedelmek iránt növekvő keresletet.

A Bitcoin Minetrix egy új dimenziót kínál a Stake-to-Mine modelljével, és egy egyszerűsített, valamint sokszínűbb megközelítést nyújt a Bitcoin-bányászathoz.

Innovatív koncepciója szerint a BTCMTX tokenek lekötésével Bitcoin jutalmakat lehet szerezni. Ez egy kiváló mód azoknak, akik szeretnének részesülni egy potenciális kriptorobbanásból.

kripto

Míg a megszokott lekötési módszerek stabil eszközt biztosítanak a passzív jövedelemszerzéshez, a Stake-to-Mine modellek már izgalmasabb lehetőségeket ígérnek.

Azok számára pedig, akik tetemes növekedésre vágynak, okos stratégiai döntés lehet az olyan előértékesítési tokenek beszerzése, mint például a Bitcoin Minetrix.

Ez az érme a kriptoszakértők szerint 50-100x-os növekedési potenciált hordoz magában.

Mivel a BTCMTX jelenleg előértékesítésének utolsó szakaszához menetel, a most a legjobb alkalom arra, hogy még csatlakozzunk hozzá. 

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!