Nem jött be a bull flag: kissé visszaesett a Cardano

-

A Cardano igencsak bullishnak bizonyul rövid távon vizsgálva, olyan árterületekre merészkedett újra, amelyeket eddig még csak ritkán láthatott.

Piaci kapitalizációja akkorát robbant az utóbbi időben, hogy most már a negyedik helyen található a kriptopénzek között, ha az összpiaci értéket vizsgáljuk.

A Cardano 30 perces grafikonja

A grafikonon egy bullish flag alakzat rajzolódott ki, alacsonyabb időnézeten azonban egy medve divergenciára lehetünk figyelmesek.

Forrás: TradingView

Az ada fokozatos növekedést mutatott az utóbbi két hétben. A rali kulcsszintjei 3, 35, 45 és 55 dollárcenten voltak, az ada pedig mindegyiket áttörte.

Az IOHK felől érkező hírek szerint a februári frissítés – különösen mivel a Mary frissítés sikeresen bevezetésre került a nyilvános tesztneten – „feloldja a felhasználók számára azt a mechanizmust, hogy saját tokeneket készítsenek többféle alkalmazás számára: decentralizált pénzügyek (defi) és számtalan más üzleti felhasználást.”

Ez izgalmas hír lehet az ada elfogadottsága szepmontjából, és segíthet az árfolyam felhajtásában.

Bár technikai szempontból nem mutatkoztak visszahúzódás jelei a kriptopénz grafikonján, az utóbbi pár órában ez mégis megtörtént.

Indokok

A 30 perces csárton egy bika zászló (narancssárga vonal a zászlórúd, a cián csatorna a zászló) rajzolódott ki.

Ha hihetünk ennek, akkor az 75,5 dollárcentre repíthette volna az adát az elkövetkező pár órában. A kiemelt régió bullish célt jelentett az ada számára, míg fehérrel a Fibonacci-visszhúzódásokat jelöli a grafikon.

A bikák számára enyhe aggodalomra adhatott okot a 30 perces és az 1 órás grafikon, amely a bullish lendület megfogyatkozását vetítette előre, és egyelőre nem tette ehetővé a 75,5 dollárcentre való növekdést.

Összegzés

Mivel a Cardano sajnos letörte a 64 dollárcentet, az ígéretes bika zászló alakzat is érvénytelenné vált. A Cardano árfolyamán utóbb pár órában a medvék uralkodtak el.

Olvastad már? Így alakult az utóbbi időkben a bitcoin, ethereum és XRP árfolyama

Forrás: ambcrypto.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!