Nem jött be a bull flag: kissé visszaesett a Cardano

-

A Cardano igencsak bullishnak bizonyul rövid távon vizsgálva, olyan árterületekre merészkedett újra, amelyeket eddig még csak ritkán láthatott.

Piaci kapitalizációja akkorát robbant az utóbbi időben, hogy most már a negyedik helyen található a kriptopénzek között, ha az összpiaci értéket vizsgáljuk.

A Cardano 30 perces grafikonja

A grafikonon egy bullish flag alakzat rajzolódott ki, alacsonyabb időnézeten azonban egy medve divergenciára lehetünk figyelmesek.

Forrás: TradingView

Az ada fokozatos növekedést mutatott az utóbbi két hétben. A rali kulcsszintjei 3, 35, 45 és 55 dollárcenten voltak, az ada pedig mindegyiket áttörte.

Az IOHK felől érkező hírek szerint a februári frissítés – különösen mivel a Mary frissítés sikeresen bevezetésre került a nyilvános tesztneten – „feloldja a felhasználók számára azt a mechanizmust, hogy saját tokeneket készítsenek többféle alkalmazás számára: decentralizált pénzügyek (defi) és számtalan más üzleti felhasználást.”

Ez izgalmas hír lehet az ada elfogadottsága szepmontjából, és segíthet az árfolyam felhajtásában.

Bár technikai szempontból nem mutatkoztak visszahúzódás jelei a kriptopénz grafikonján, az utóbbi pár órában ez mégis megtörtént.

Indokok

A 30 perces csárton egy bika zászló (narancssárga vonal a zászlórúd, a cián csatorna a zászló) rajzolódott ki.

Ha hihetünk ennek, akkor az 75,5 dollárcentre repíthette volna az adát az elkövetkező pár órában. A kiemelt régió bullish célt jelentett az ada számára, míg fehérrel a Fibonacci-visszhúzódásokat jelöli a grafikon.

A bikák számára enyhe aggodalomra adhatott okot a 30 perces és az 1 órás grafikon, amely a bullish lendület megfogyatkozását vetítette előre, és egyelőre nem tette ehetővé a 75,5 dollárcentre való növekdést.

Összegzés

Mivel a Cardano sajnos letörte a 64 dollárcentet, az ígéretes bika zászló alakzat is érvénytelenné vált. A Cardano árfolyamán utóbb pár órában a medvék uralkodtak el.

Olvastad már? Így alakult az utóbbi időkben a bitcoin, ethereum és XRP árfolyama

Forrás: ambcrypto.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!