Monero (XMR) technikai elemzés 06.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Monero

A Monero árfolyama ma 137 dollár körül mozog, a napi forgalom pedig 70.033.433 dollár. Az elmúlt 24 órában a Monero ára 2,14%-ot esett.

Jelenleg a CoinMarketCap ranglistáján a 23. helyen található, 2.502.921.481 dollár piaci értékkel. A forgo kínálatban 18.291.876 XMR érme található, míg a maximális kínálat nem elérhető.

A Monero árfolyam elemzése azt mutatja, hogy az XMR árának emelkedése elakadt a 140 dolláros szintnél, és továbbra is csökken a 135 dolláros támaszszint felé.

Az általános piaci hangulat jelenleg pozitív, és várhatóan a Monero oldalirányú mozgást fog folytatni.

A MACD jelenleg medvére utal, ahogy azt a hisztogram piros színe mutatja. Azonban az indikátor alacsony medvés lendületet mutat, mivel csak nemrégiben jelent meg a medvekereszt.

Másrészről, az indikátor sötétebb árnyalata a növekvő medve lendületre utal, ahogy az ár a 136 dolláros szint felé csökken.

Az EMA-k a középső pozíció alatt kereskednek, mivel az elmúlt tíz napban az árfolyam erősen negatív volt.

Jelenleg az EMA-k közel vannak egymáshoz, ami gyenge medvés lendületre utal jelenleg. Emellett a különböző EMA-k lassan növekvő bikás lendületet jeleznek.

A RSI az utóbbi 72 órában semleges tartományban mozgott, miközben az árfolyam a 138 dolláros szint körül ingadozott.

Jelenleg az indikátor közel van az túlvett vonalhoz a 43-as indexszinten, mivel az árfolyam erős medve dominanciát jelez, a felfelé hajló meredekség pedig növekvő bika nyomást sugall a jelenlegi árszinten.

A Bollinger szalagok jelenleg szélesek, mivel az árfolyam magas volatilitást mutat a rövid távú diagramokon.

Azonban ahogy az árfolyam visszatér a 140 dolláros szint felé, a szalagok össze fognak záródni.

Jelenleg a szalagok alsó határa támaszt nyújt a 135 dolláros szinten, míg a felső határ 141,1 dolláron ellenállási szintet jelent.

A Monero és a piac alakulását számos tényező befolyásolja, és a jelenlegi helyzet továbbra is változékony lehet.

monero

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!