A Binance Coin vezeti a piaci emelkedést – Vajon a BNB újra biztonságban van?

-

A Binance tőzsdének saját digitális fizetőeszköze, a Binance Coin (BNB) újra jelentős áremelkedést mutat, mióta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) értékpapírnak minősítette.

Az elmúlt 24 órában a BNB több mint 6%-kal emelkedett, ezzel az altcoinok közül kiemelkedik, miközben a piac egyre inkább a medvék irányába csúszik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi árfolyama 247 dollár körül mozog, jelentős részben lefaragva az elmúlt hét során felgyülemlett veszteségeket, amikor 227.9 dollárra lecsökkent.

Binance
Forrás: tradingview.com

A BNB jelenleg az egyetlen kiemelkedő digitális fizetőeszköz a top 20 piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénzek között.

Az altcoin emelkedését hozzájárulhatott a bíróság döntése, miszerint nem adta meg a jogot a SEC-nek a tőzsde amerikai vállalatának számlájának befagyasztására, ahogy eredetileg tervezte.

Ez az első jelentős győzelemnek számít az SEC-vel szemben, ami jelentősen megerősíti a közösség hangulatát.

A Binance Coin mindvégig népszerű maradt a piacon, és sikerült megtartania pozícióját a negyedik legnagyobb digitális fizetőeszközként.

Vajon a BNB végül kikerült a bajból?

A BNB jelenlegi növekedése ígéretes fordulatot jelent a digitális fizetőeszköz számára a SEC szigorú fellépése után.

A kriptopénz hónapok óta a legalacsonyabb szintre csúszott, de mostani talpra állása arra utal, hogy talán végre elértük a mélypontot.

Azonban a jelenlegi piaci kilátások rövid távon is bizonytalanságot eredményezhetnek.

A Bitcoin (BTC) az elmúlt 24 órában 1,2%-os veszteséget könyvelt el, és az ADA és SOL nevű tokenek is 2,12% és 1,73%-os csökkenést mutatnak. Ha ezek a medvés tendenciák nem szűnnek meg hamarosan, a BNB nyereségének megfordulása nem kizárt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Binance Coin folyamatosan a piaci szereplők figyelmének középpontjában marad, és a jelenlegi emelkedés ígéretes fordulatot mutat a digitális fizetőeszköz számára.

Azonban a piaci bizonytalanságok és más kriptopénzek medvés tendenciái befolyásolhatják a jövőbeli teljesítményét.

Ez a hír nagyszerű lehetőséget kínálhat azoknak, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt, hogy közelebbről megismerjék a Binance Coin lehetőségeit és a piaci tendenciákat.


Olvastad már? Veszélyesnek tartja az ENSZ a mesterséges intelligenciát

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!