A Binance Coin vezeti a piaci emelkedést – Vajon a BNB újra biztonságban van?

-

A Binance tőzsdének saját digitális fizetőeszköze, a Binance Coin (BNB) újra jelentős áremelkedést mutat, mióta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) értékpapírnak minősítette.

Az elmúlt 24 órában a BNB több mint 6%-kal emelkedett, ezzel az altcoinok közül kiemelkedik, miközben a piac egyre inkább a medvék irányába csúszik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi árfolyama 247 dollár körül mozog, jelentős részben lefaragva az elmúlt hét során felgyülemlett veszteségeket, amikor 227.9 dollárra lecsökkent.

Binance
Forrás: tradingview.com

A BNB jelenleg az egyetlen kiemelkedő digitális fizetőeszköz a top 20 piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénzek között.

Az altcoin emelkedését hozzájárulhatott a bíróság döntése, miszerint nem adta meg a jogot a SEC-nek a tőzsde amerikai vállalatának számlájának befagyasztására, ahogy eredetileg tervezte.

Ez az első jelentős győzelemnek számít az SEC-vel szemben, ami jelentősen megerősíti a közösség hangulatát.

A Binance Coin mindvégig népszerű maradt a piacon, és sikerült megtartania pozícióját a negyedik legnagyobb digitális fizetőeszközként.

Vajon a BNB végül kikerült a bajból?

A BNB jelenlegi növekedése ígéretes fordulatot jelent a digitális fizetőeszköz számára a SEC szigorú fellépése után.

A kriptopénz hónapok óta a legalacsonyabb szintre csúszott, de mostani talpra állása arra utal, hogy talán végre elértük a mélypontot.

Azonban a jelenlegi piaci kilátások rövid távon is bizonytalanságot eredményezhetnek.

A Bitcoin (BTC) az elmúlt 24 órában 1,2%-os veszteséget könyvelt el, és az ADA és SOL nevű tokenek is 2,12% és 1,73%-os csökkenést mutatnak. Ha ezek a medvés tendenciák nem szűnnek meg hamarosan, a BNB nyereségének megfordulása nem kizárt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Binance Coin folyamatosan a piaci szereplők figyelmének középpontjában marad, és a jelenlegi emelkedés ígéretes fordulatot mutat a digitális fizetőeszköz számára.

Azonban a piaci bizonytalanságok és más kriptopénzek medvés tendenciái befolyásolhatják a jövőbeli teljesítményét.

Ez a hír nagyszerű lehetőséget kínálhat azoknak, akik érdeklődnek a kriptopénzek iránt, hogy közelebbről megismerjék a Binance Coin lehetőségeit és a piaci tendenciákat.


Olvastad már? Veszélyesnek tartja az ENSZ a mesterséges intelligenciát

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!