Cardano (ADA) technikai elemzés 06.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano

Az altcoinok továbbra is hatalmas veszteségeket szenvedtek el a főbb kriptotokeneket övező szabályozási kérdések nyomán.

A Cardano (ADA) sem mentesült ez alól; június 5. és június 10. között 38%-os árfolyamcsökkenést jegyzett.

Miközben a Bitcoin (BTC) lassan a 26 ezer dolláros árrégióba emelkedett, az ADA 11,6%-os nyereséget könyvelhetett el, és 0,2744 dolláron kereskedett.

Bár ez átmeneti haladékot hozott a bikáknak, az ADA hosszú távú ármozgása inkább medvés aktivitásra utalt.

Az ADA márciusi fellendülése során az árfolyam 0,4622 dolláros éves csúcsra nőtt. Az árfolyam azonban ezen a szinten elutasításra került, és az ADA a 0,3760 dolláros támaszszintre süllyedt.

Ennek a kulcsfontosságú támaszszintnek a bikás védelme során az árfolyam május 4. és június 4. között e szint felett és alatt mozgott, mielőtt utat engedett az intenzív eladási nyomásnak.

Ez az ADA piaci struktúráját a napi időkeretben medvéssé változtatta, mivel az árfolyam áttörte a bikás alsó csúcsot, mielőtt a 2022. decemberi 0,2395 dolláros mélypontra süllyedt.

A 0,2395 dolláros szinten jelentkező erős vételi nyomás azonban gyors emelkedést eredményezett az ADA számára.

A gyors emelkedés ellenére a chartmutatók a csökkenő lendület folytatódására utaltak.

A Relatív Erősség Index (RSI) június 8-án a túladott zónába esett vissza, a közelmúltbeli nyereségnek nem volt hatása.

Ez az ADA-ra nehezedő intenzív eladási nyomást jelezte. Az On-Balance Volume (OBV) szintén visszhangozta az árdömpinget, a kereskedési volumen 940,3 milliós csökkenésével.

Ez azt eredményezheti, hogy az eladók az ADA-t tovább húzzák lefelé, 0,2000 vagy 0,1750 dollárig, ha a csökkenő hangulat fennmarad. A másik oldalon a bikás BTC a vevőket rallyzhatná.

A bikáknak azonban el kell hárítaniuk az akadályt a 0,3035 dolláros ellenállási szintnél, mielőtt nagyobb mértékű tőkeáttételre törekednének.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!