Mike McGlone által felfedett ritka Bitcoin (BTC) összefüggés

-

A Bitcoin (BTC) ma sem nyűgözi le a piac szereplőit, mivel árfolyama továbbra is relatív veszteséggel mozog.

A CoinMarketCap adatai szerint a vezető digitális valuta 2,1%-os mínuszban van, árfolyama 25 883,15 dolláron cserél gazdát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy tűnik, hogy a coin nem egyedül viselkedik így, Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence népszerű vezető makro-stratégájának megfigyelése szerint.

McGlone szerint a Bitcoin erős korrelációt tart fenn az egyik népszerű japán piaci indexszel, a Nikkei 225-tel.

Az elemző megjegyezte, hogy az index használható útmutatóként szolgálhat a Bitcoin teljesítményének profilozásához és fordítva.

Az X-en megosztott bejegyzés szerint mind a Bitcoin, mind a Nikkei 225 már jó ideje folyamatos kapcsolatot tart fenn az irányok között.

Mint megjegyezte, ennek a kapcsolatnak az a hátulütője, hogy a coin árfolyamának közelmúltbeli csökkenése hosszú távon a Nikkei 225-re való átterjedését vetítheti előre.

A kapcsolat jelenleg nem biztos, hogy a Bitcoin-nak kedvez, mivel a bikák úgy dönthetnek, hogy a coin köré csoportosulnak, hogy egy kapcsolódó teljesítményt húzzanak le, mint az index, amely nemrég újra tesztelte az új csúcsot körülbelül 33 év után.

A Bitcoin-lendítők hibernációban vannak

Bár lehetséges, hogy a Bitcoin feltérképezze ezt az ambiciózus növekedési pályát, a bravúrhoz nagyon erős és irányadó kiváltó tényezőkre van szükség, amelyek hosszú ideig fennmaradhatnak.

Az egyik ilyen kiváltó ok az intézményi befektetők potenciális felhalmozásában testesül meg.

Piaci szakértők szerint egy azonnali Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) termék esetleges jóváhagyása az Egyesült Államokban nagyban hozzájárulhat ennek az árfolyamfutásnak az elindításához.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A leküzdendő akadály azonban az ország Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletének (SEC) megfordulása, amely elutasította a kapcsolódó ajánlatokat, és jelenleg elhalasztja a jelenlegi bejelentések jóváhagyásáról szóló döntéseket.

A Bitcoin a megítélés szerint a legátütőbb téli álom előtti fázisban van, és hamarosan hatalmas kitörés lehetősége áll fenn.


Olvastad már? A Kenyai feliratkozók teszik ki a Worldcoin 25%-át

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!