Litecoin (LTC) technikai elemzés 09.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) a technikai indikátorok és a megbízási adatok alapján 60 dollár fölé emelheti a folyamatban lévő árfolyam-konszolidációt.

A technikai indikátorok áttekintése azt mutatta, hogy a bikák a cikkírás idején még mindig gyengék voltak, de az árfolyam 60 dollár fölé ereszkedett.

A kinagyított grafikon azt mutatta, hogy a jelenlegi árfolyam a 2022. augusztusi, 63 dolláros tartományi csúcs felett volt. 2022 augusztusában az LTC egy 50,5 – 63 dolláros tartományi formációt alkotott 2022 augusztusában.

A legutóbbi heti gyertyás munkamenet (augusztus 28. – szeptember 3.) a tartományi csúcs (63 dollár) felett zárt, ami azt bizonyítja, hogy a bikák hajlandóak voltak azt tovább védeni.

A 4 órás grafikonon egy medvés rendelési blokk (OB) létezik 68 dollár közelében, és egy közvetlen dinamikus ellenállási szint az 50-EMA (exponenciális mozgóátlag) 50 dollárnál (65 dollár).

Az augusztus közepi kiterjesztett árdömping óta az LTC bikák megvédték a 2022. augusztusi, 63 dolláros tartományi csúcsot. 70 dollárnál tovább azonban nem tudtak menni. Emellett a medvés OB és az 50-EMA is kisiklathatja a bikákat.

Így az LTC a következő néhány órában/napban meghosszabbíthatja a konszolidációt a tartományi csúcs (63 dollár) felett.

Ezzel szemben a 63 dollár alatti áttörés az 57 dolláros középtartomány vagy a tartományi mélypont (50,5 dollár) és a 48-54 dolláros heti bikás OB (zöld) összefolyása felé történő leértékelődést indíthat el.

Eközben a RSI szeptember elején nem jutott az 50-es szint fölé; ez azt jelzi, hogy a vételi nyomás továbbra is visszafogott.

A CMF azonban átlépte a nullát, ami aláhúzza az LTC-piacokra irányuló jelentős tőkebeáramlást.

litecoinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!