Polygon (MATIC) technikai elemzés 09.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) augusztus 29-én rövid időre újra felkerült a toplistákra.

A kriptopiac többi részével együtt a rövid távú kilátásai rövid időre bikára váltottak. De a Bitcoin (BTC) nyeresége a Grayscale SEC elleni győzelméből adódóan rövid életű volt.

A Bitcoin ismét 26 000 dolláron kereskedett, és sok altcoin nem tudta megvédeni a fontos rövid távú támaszszinteket.

A MATIC volt az egyik ilyen. Mivel a magasabb időkeretben is medvés előjelű, a kereskedők kereshetik az eladási lehetőségeket.

A 4 órás grafikon azt mutatta, hogy a piac szerkezete ismét medvés lett.

Az augusztus 30-án 0,578 dollárnál kialakult magasabb mélypontot nem sikerült megvédeni, és augusztus 31-én medvés piaci struktúratörésre került sor.

Ezért a 0,58 dolláros szinten egy medvés megbízásblokk alakult ki, amelyet a piros kerettel kiemeltem.

Az elmúlt napokban a MATIC árfolyama a 0,539 dolláros szint felett mozgott.

A lendület medvés irányba hajlott, de nem volt jelentős, az RSI 45-ös olvasata gyenge lefelé irányuló lendületet mutatott.

Feljebb két rövid távú ellenállási szint volt (narancssárga) 0,558 dollárnál és 0,59 dollárnál, ahol elutasításra kerülhetett sor.

Az OBV szeptemberben lassú, kisebb emelkedést mutatott, ami alátámasztotta azt az elképzelést, hogy a MATIC egy kisebb fellendülést láthat.

Egy ilyen mozgás azonban nem biztos, hogy elég erős ahhoz, hogy a 0,59 dolláros ellenállás fölé törjön, és a 4 órás piaci struktúrát bikásan megfordítsa.

Ezért a kereskedők a short pozíciókat a 0,58 dolláros régió közelében, 0,59 dollár felett érvénytelenítéssel és a 0,53 dolláros helyi mélypontok megcélzásával kereshetik.

polygonFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!