A Kenyai feliratkozók teszik ki a Worldcoin 25%-át

-

A Worldcoin kriptovaluta projekt, amelyet néhány hónapja indítottak el, komoly érdeklődést váltott ki Kenyában.

Júliusban már több százezer kenyai lakos iratkozott fel és mutatott érdeklődést a Worldcoin kriptotoken iránt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Worldcoin projekt egy olyan digitális identitást hozott létre, amelyet a felhasználók könnyedén regisztrálhatnak, és ezáltal hozzáférhetnek a projekt tokenjéhez.

Kenyában a projekt annyira népszerű lett, hogy a kenyai parlament vizsgálóbizottságot hozott létre annak érdekében, hogy megértsék a projekt tevékenységét és hatásait.

A vizsgálóbizottság információi szerint július közepén akár 350.000 kenyai lakos is feliratkozott a Worldcoin projektre, és érdeklődést mutatott a kriptotoken iránt.

Ezen adatok alapján a kenyai feliratkozók a Worldcoin globális összesítettjének akár 25%-át is kitehették egy időben. Ez figyelemre méltó teljesítmény, figyelembe véve a projekt rövid életkorát.

Azonban érdemes megemlíteni, hogy a világ más részein is nagy volt az érdeklődés a Worldcoin projekt iránt.

Augusztusban már több mint 2,26 millió World ID feliratkozás történt 34 különböző országból. A projekt egy blogbejegyzésben azt állította, hogy a World ID iránti kereslet továbbra is növekszik.

Az érdeklődés növekedése egyértelműen pozitív jel a projekt számára, de Kenyában szigorúbb megközelítést alkalmaztak.

A kenyai hatóságok és egy bíróság támogatták a kormány döntését, miszerint felfüggesztik a Worldcoin projekt tevékenységét az országban.

A vizsgálóbizottság, amelyet a Narok West képviselője, Gabriel Tongoyo vezet, értesült arról, hogy néhány felhasználónak nem sikerült kivennie a tokenjeit.

Tongoyo elmondta, hogy a Worldcoin projekt vezetői hamarosan megjelennek a kenyai parlament előtt, hogy válaszoljanak a kriptotoken projektet érintő kérdésekre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az események rámutatnak arra, hogy a kriptovaluták világában a helyi hatóságok és a globális projekt közötti feszültségek és jogi kérdések gyakoriak lehetnek, és az emberek nagy érdeklődést mutatnak a kriptovaluták iránt világszerte.

Olvastad már? Az FTX SOL tokeneket vissza kellene osztani korábbi ügyfeleinek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!