Ripple (XRP) technikai elemzés 09.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Az Ripple (XRP) bálnák növelhették állományukat az elmúlt héten, mivel az adatok szerint a bálnák tranzakciói emelkedtek.

A short frame árfolyamokból hiányzott az erős trend, de a magasabb időkeretű grafikonok medvés előjelet mutattak.

Az árfolyam-akció az XRP március óta nem látott új mélypontjaira engedett következtetni.

Ennek oka az volt, hogy az XRP bikák nem tudták megvédeni a kulcsfontosságú területeket a grafikonon augusztusban. Vajon a vevők vezethetik a fellendülést, vagy még mindig az eladók vannak fölényben?

A 0,4648 dollárról 0,938 dollárra történő emelkedés alapján egy sor Fibonacci-retracement szintet rajzoltak fel.

A 78,6%-os szint 0,56 dollárnál helyezkedett el, és egybeesett egy június közepi bikás rendelési blokkal. Az augusztusi eladási nyomás hullámai során mindkettő ellenállássá változott.

Ezért most már valószínű volt, hogy a lent 23,6%-os meghosszabbítási szint volt a célpont az XRP medvék számára.

A piaci struktúra és a trend egyetértett, és az OBV az elmúlt hónapban következetes eladási nyomást mutatott.

Ezért a shortolás lehetősége a swing kereskedők számára adott volt.

Ez az ötlet érvényét vesztené, ha a 0,56-0,57 dolláros terület fölé kerülne. A cél a 0,353 dolláros szint, amely szintén közel volt az XRP márciusi mélypontjához.

rippleFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!