Michael Saylor kulcsfontosságú Bitcoin üzenetet küldött a közösség számára

-

A MicroStrategy alapítója és egy lelkes Bitcoin támogató, Michael Saylor egy tweetet tett közzé, hogy fontos üzenetét eljuttassa a globális BTC közösséghez.

Saylor akkor tette közzé tweetjét, amikor a világ kriptovalutájának zászlóshajója tovább emelkedett, és átlépte a 61.000 dolláros szintet, ezzel egyre közelebb kerülve a 2021-ben elért első történelmi csúcshoz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Akkoriban a Bitcoin áprilisban elérte a 63.000 dollárt, majd novemberben tovább száguldott, és elérte a 69.000 dollárt.

A mostani Bitcoin-ralit vélhetően a spot Bitcoin ETF-szolgáltatók folyamatos BTC-vásárlásai táplálják.

Michael Saylor kulcsfontosságú üzenete

A MicroStrategy üzleti intelligencia óriáscég alapítója tweetjében arra szólította fel a kriptopénz közösséget, hogy ne adják el a Bitcoinjukat.

Saylor, mintha csak e felhívás fontosságát akarná hangsúlyozni, egy másik tweetet is közzétett, melyben egy animált GIF-ben ábrázolta magát „lézerszemekkel”. A tweet szerint „Lézerszemek, amíg a Bitcoin meg nem érkezik”.

A MicroStrategy régóta Bitcoin-vásárló, mivel 2020 augusztusa óta halmoz fel BTC-t. A hét elején, éppen mielőtt a BTC folytatta volna masszív emelkedését, a vállalat 3-5 millió dollár értékű, 3000 BTC értékű felvásárlást hajtott végre.

A Bitcoin negyedik felező eseményének közeledtével, amelyet idén áprilisra terveznek, sok influencer megdöbbentő Bitcoin-emelkedést jósol.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BlockStream alapítója, a cypherpunk Adam Back, aki a Bitcoin elindítása előtt levelezett a titokzatos BTC-alkotóval, Satoshi Nakamotóval, úgy véli, hogy a BTC a felezés idejére 100.000 dollárig fog emelkedni.

A „Rich Dad Poor Dad” szerzője, Robert Kiyosaki pénzügyi guru szerint a Bitcoin idén júniusra – két hónappal a felezés után – éri el a 100.000 dollárt.


Olvastad már? Csak tessék, tessék, itt a kriptopiac francia békája, a Frogwifhat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!