Csak tessék, tessék, itt a kriptopiac francia békája, a Frogwifhat

-


Vendégbejegyzés


A Frogwifhat mém érme felől egyre több a szakértői sugdolózás, és a kereskedők egy része is kezd már hinni abban, hogy ez lehet az új Dogwifhat.

Járjunk utána a pletykáknak, és lessük meg az Uniswapon nemrég megjelent franciául halandzsázó békás érmét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Uniswap decentralizált tőzsdén február 26-án startolt, cigifüsttel körbelengett Frog Wif Hat Token ($FWIF) álma talán alkoholmámorban született, de ez nem zárja ki létjogosultságát: a legújabb mém érmeként minden vágya az, hogy életet leheljen a kriptotók tavába.

A $FWIF árfolyama indulása után hatalmasat lódult előre. Ha te is csatlakozol hozzá, jegyezd meg szerződés címét ( 0xd298fe9fa71ad553e35997b19af19fb435038521) és nyargalj át az Uniswapra kereskedni.

A Frog Wif Hat token jelenleg egy ETH mém érmeként funkcionál, de ütemtervének második szakaszában át fog hidalni a Solana lánc felé.

Ahhoz, hogy a többláncos struktúrára való áttérés könnyed legyen, a projekt igénybe veszi a portalbridge.com szolgáltatását.

A Solana blokklánc egyébként az egyik legforgalmasabb lánc napjainkban, és erről az egyre másra megjelenő Solana érmék is tehetnek. Itt van például a tüzes Smog, mely értéke indulása után rövid idővel 40x-esére duzzadt.

Jó példa még a MYRO, a BONK, no és persze a már említett Dogwifhat is, melyek méltán hívják fel magukra a profitra éhes kriptokereskedők figyelmét.

A Dogwifhat és Bonk alapítói bújnak meg a Frogwifhat mögött?

Egyenlőre ugyan csak egy szaftos pletyka, hogy a Frog Wif Hat megálmodói ugyanazok, mint a Dogwifcoin, a Bonk és a Smog készítői.

Annyira azért viszont nem alaptalan, hiszen jól látszik, hogy a honlap pont ezeket az érméket kívánja legyőzni tettrekészségével.

Persze ha tetszik ez a komoly, DEX-en jegyzett érme, akkor lehetőleg ne vásárolj belőle ész nélkül, végezd el a saját kutatásaidat.

Abban azért biztos lehetsz, hogy nagyon nem nyúlhatsz mellé, mert ez egy zárolt likviditású token. Vagyis a 993 ezer dolláros likviditást lezárták, és nem tud vele ellógni a projektcsapat, csalásnak tehát nulla az esélye.

Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, azt is megkapod, hiszen a Frog Wif Hat kimondottan franciás, és mint a francia mém kultúra megtestesítője, szemtelenül pimasz is.

Nézd meg a Frog Wif Hat oldalát

Tisztességes indítás ez a mém érmék tavában egy barettes békának 

A fair launch adott, hiszen az 1 milliárd token minden darabja elérhető a nyílt piacon.

A kalap is ismerős lehet, láttunk már ilyet pár kriptoállaton. Ez viszont egy különleges darab a békakobakon, hiszen a francia kultúra egyik alapdarabjáról, a berettről van szó. 

A Frog Wif Hat ízig-vérig francia, ezt bizonyítja kedves bagettje is, melyet mindig ott tart a hónalja alatt, nélküle egy tapodtat sem megy sehová. 

Frogwifhat

Azért Frog Wif Hat nem egy unalmas alak, olykor mogorva és ittas, és erősen láncdohányosnak is tűnik. Nemzeti önérzete olyan hatalmas, amennyire egy békának csak lehet, és forradalmi szövetség ide, vagy oda, szinte gúnyolódik az amerikaiakon.

Önérzetes békánk bátran ugrál előre DogWifHat mancsának nyomaiba, és hozzá hasonlóan sokra szeretné vinni. Vajon uralma alá hajthatja az egész mémtavat?

Látogasd meg a Frog Wif Hat oldalát

A Frog Wif Hat érme útja határozottan a legjobb CEX-ek felé vezet

Akkor megint gondolkodjunk el egy kicsit a Dogwifhat történetéről! A WIF 2024 utolsó negyedévében indult, és hamar megnyert magának egy csomó hűséges követőt.

Az érme eljutott a 378 millió dolláros piaci kapitalizációig, és elérte a 0,3796 dolláros történelmi csúcsát.

Ma a WIF olyan központi tőzsdéken fordul meg, mint a Gate, a HTX, a KuCoin, az Orca és a Bitget. Az előzetes várakozások szerint az FWIF is egy ehhez hasonló pályát szökell majd be. 

Az elegánsan stílusos kalapos béka erős combjaival készen áll arra, hogy PEPE nevű békatársa és DogWifHat példáját követve egyenest az őt igéző Holdig ugorjon.

A Frog Wif Hat Solana hídja a portalbridge.com-ot fogja használni, mely népszerű cross-chain platform. A Solana meg fogja hozni az érme tömeges elfogadását.

Ha tehát nem volt részed a WIF, a Bonk, és a MYRO hozamának kényeztetésében, érdemes benevezned a Frog Wif Hat futamába, melynek határa a csillagos ég.

Nézd meg a Frog Wif Hat oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!