Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

-


Vendégbejegyzés


A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során.

A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen pörög tovább. A kutya témájú mém érme más, mint a hasonló tokenek, hiszen ez a láncon belüli őreb nagyvonalú hűségével jutalmazza meg a követőit.

Mindemellett Scottynak van egy bravúros terve arra, hogy a blokklánc-biztonság, a csalás és a kockázatcsökkentés első számú arcává váljon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ICO-n résztvevők cikkünk írásáig már több mint 779 000 dollárt invesztáltak a SCOTTY natív érme gyűjtésébe, amely a 7. szakaszát rója.

A projekt tokenjét most 0,00605 dollárért adják, de a kíváncsiskodóknak villámgyorsan kell cselekedniük.

A SCOTTY ára ugyanis a következő szakaszban 0.00630 dollárra nő. Itt a legjobb alkalom tehát arra, hogy elkapjuk ennek az AI kripto kutyának a grabancát.

Most már tényleg jó volna tudni, hogy miben más a Scotty the AI, mint az egyéb szerethetőnek tűnő mém érmék, amelyek bámulatos piaci kapitalizációjukkal harcoltak ki maguknak elegendő befektetői hírnevet.

Scotty felségterülete egyébként nem egyezik a kutyás ihletésű DOGE, SHIB és BONK projektekével, egészen más elvek mentén mozog. 

Scotty egy skót terrierről lett mintázva, és amolyan járőrkutyaként ismeretes. Híres-neves a gyorsaságáról, a bölcsességéről, mely tulajdonságok alkalmassá teszik arra, hogy képes legyen a digitális birodalmát alaposan szemmel tartani.

Dús szőrű, koromfekete bundája alatt egy olyan mesterséges intelligencia rendszer bújik meg, mely szüntelenül biztosítja a kriptovilág integritását: kiszagolja a lehetséges fenyegetéseket, a kétes tranzakciókat, a hálózati szabálytalanságokat és a biztonsági réseket.

A Scotty Swap és a chatbot AI-alapú kiberbiztonsággal ajándékoz meg

A Scotty the AI ökoszisztémájának két lényeges eleme van. Az egyik a Scotty the AI tokencsere tér, a másik pedig egy fejlett chatbot.

A Scotty Swap a mesterséges intelligencia erejével elemzi a blokkláncadatokat, beazonosítja a lehetséges a fenyegetéseket, majd elvégzi az akadálytalan és biztonságos tokencserét.

Magyarul észleli a csalások írmagját is, és még azelőtt leállítja őket, mielőtt azok megtörténnének. Nincs több gyanús tranzakció, hiszen kivédi az összes veszélyforrást.

kripto

A Scotty Chat amolyan biztonsági orákulumként szolgál. Mivel ismeri a blokklánc vadon minden zegét-zugát,  vissza tud emlékezni valamennyi tranzakcióra, blokkra, és hash-re, amit valaha látott.

A fürge, villámgyors reflexekkel rendelkező Scotty a blokklánc házőrzőjeként kiszimatolja, ha valami bűzlik a lánc körül.

Mivel a kisujjában van a biztonsági rendszerek tudománya, és a titkosítási algoritmusokhoz is meglehetősen konyít, fürkésző tekintetével azonnal meglátja az anomáliákat, valamint a tűzfal sebezhetőségeit.

Jóvágású kutyaként hamarosan egy széles célközönséget megszólító P2E játék menő fiúját is köszönthetjük benne. A további részleteket, és a játék szabályait a fejlesztők a közeljövőben jelentik be.

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

A SCOTTY alapjai megingathatatlanok

A Scotty the AI $SCOTTY érméje az Ethereumot választotta alapjául. Mivel ez egy deflációs mém érmének számít, a kínálata az idők folyamán csökken.

Valódi hasznossággal rendelkező protokollja két modern technológiát egyesít: a mesterséges intelligenciát és a blokklánc-analitikát.

A $SCOTTY ERC-20 tokenszabványa szavatolja a széleskörű hozzáférhetőséget és az átjárhatóságot.

Az érmekészlet 1 734 567 890 darabra van kiszámolva. Ennek mintegy 40%-át már elkülönítették a jelenleg is tartó előértékesítésre, melynek hard capje 5,1 millió dollár. 

További 20%-ot a staking jutalmakra tették félre, melyeket 3 év alatt osztanak majd ki. Mértékét a lekötött tokenek száma és az éves jutalom mérete befolyásolja. A jelenlegi APY 146%, és mintegy 87,092,021 SCOTTY-t stakeltek már. Az aktuális blokkjutalom 82.5.

A meghatározott kínálatú SCOTTY a BTC-hez hasonlóan a digitális arany egy változata, mely hozzáadott hasznossággal is bír.

A csapat nem részesül a tokenomika szeletéből, hiszen inkább a projekt és a közösség érdekeit tartják szem előtt. Éppen ezért az összes likviditási kulcsot véglegesen elégetik.

A projekt whitepaper-jéből csemegézve azt láthatjuk, hogy a csapat a Scotty Swap és a ScottyChat béta változatának elindítása előtt olyan menő DEX-eken fogja listázni a SCOTTY-t, mint például az Uniswap, és megfordul majd olyan CEX-eken is, mint amilyen a BitMart.

A Scotty láthatóságát fokozza majd a népszerű CoinGecko és a CoinMarketCap oldalakon való listázás is.

Csatlakozz a Scotty-hoz a Twitter, és a Telegram oldalán, hogy képben maradj a skót terrier felfedezéseivel kapcsolatban!

Ne feledd, az egyetlen MI alapú kutyás mém érme uralma csak most kezdődik

Nézd meg a Scotty the AI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!