Harmatgyenge a Solana, félő, hogy bezuhanhat 100 dollár alá

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) az elmúlt hét során nagy lendületről jóformáncsak álmodozhatott, és péntek délután 100.64 dolláron jegyezték.

Ez a gyengécske produkció kétségbeesésre adhat okot, hiszen az érme február elején már került egyszer a 100 dolláros lélektani szint alá.

Ha szeretnél egy biztosabb befektetés után nézni, akkor érdemes megfontolnod a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) projektjét, amelynek előértékesítése 11,32 millió dollárig is eljutott, és szakadatlanul halad előre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana harcai elég kemények, vajon sikerül 100 dollár felett elevickélnie? 

A Solana árfolyam-hullámzása már csak azért is ijesztő, mert egy top 10-es kriptovalutáról beszélünk.

Február 15-én még örülhettünk a 118,50 dolláros csúcsának, de azóta elég nagy arányban zárt pirosban, és egyszerűen kapaszkodva sem tudta megütni a felfelé tartó lendületet.

A Solana formája, mondjuk ki, jelenleg harmatgyenge, és ha újra leesik a kritikus 100 dolláros szint alá, akkor az egy hatalmas fekete pont lenne a számára.

A kereskedési volumenek is akadoznak, például a 24 órás piaci kapitalizáció több, mint 26%-kal csökkent.

solana

Forrás: CoinMarketCap

Mindez bizony azt sejteti, hogy a spekulatív kereskedők kezdenek elfordulni a SOL mém érmétől.

A Solana hiába a világ vezető kripovalutája, harcai során sokat veszített, és mérőszámainak csökkenése nyomán a jelentősége is csökkent a kriptószeretők körében.  

Azért temetni talán még ráérünk, hiszen így is figyelemre méltó a teljesítménye.

Vajon mit mutatnak a Solana számára az on-chain adatok?

A Solana nyugtalanító árfolyammozgása azonban nem csak a piaci körülmények folyománya.

A láncon belüli adatok azt jelzik, hogy egyre kevesebben használják a SOL-t, és az érmét körülvevő korábban pezsgő hangulat sem olyan óriási már.

A Solana aktív címeinek száma a február 1-jei 1,02 millióról csütörtökre 687.35 ezerre apadt, és ez három hét leforgása alatt sajnos 32%-os csökkenés.

Ez arra utal, hogy a Solana iránti felhasználói érdeklődés atomsebesen lefelé konvergál.

Forrás: Hellomoon

A SOL-derivatíváira vonatkozó 24 órás long/short arány is érdekes, hiszen a Coinglass-on 1 alatt van, vagyis a token rövid pozícióinak száma magasabb.

Ez a kesernyés hangulat a likvidálásokat is megpecsételte, csütörtökön például  6,95 millió dollárnyi pozíció került likvidálásra.

Bár a likvidálások közel egyenlő arányban oszlanak meg a long és short pozíciók között, a többi lánc- és egyéb adat hatására a kép nem lett túl rózsás, és a Solana bikák már aktívan fujtatnak.

Az a kép tehát, hogy a SOL mostanában benézhet 100 dollár alá, kezd elég reálissá válni.

A Bitcoin Minetrix Stake-to-Mine mechanizmusa tömegek előtt nyithatja meg a BTC bányászatot

Míg a Solana a mostoha piaci körülmények áldozata, a bölcs kriptó befektetők már ismerik a dörgést, hogy sokszor a medvés trendek alatt születnek a következő nagy győztesek.

Az egyik ilyen projekt, amelyre nem lehet ekkora mértékben hatással a szélesebb negatív piaci hangulat, az a Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

A Bitcoin Minetrix értéke hatalmas, hiszen mintegy tokenizálja a Bitcoin bányászati teljesítményt a kripto szerető tömegek számára.

Ha stakeled a platform natív BTCMTX érméjét, akkor megúszod a magas energiaköltségeket, és enélkül gyűjthetsz értékes bányászati krediteket.

A kreditekért pedig hash energia jár, ha elégeted őket. Nos, ezzel már mehet a Bitcoin bányászat!

Ez az innovatív Stake-to-Mine modell visznylag hamar népszerűvé vált kriptó befektetők körében, és X-követőinek száma már a 22,1 ezer tagot is elérte. 

Az előértékesítés is szépen halad előre, a csapat már több mint 11,3 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze.

Az előértékesítés persze nem minden, az elemzők szerint a tőzsdei bevezetése után a BTCMTX értéke ugrásszerűen megnőhet.

A neves YouTuber, Jacob Bury is támogatja az érmét, és úgy jellemzi  28 000 feliratkozójának , mint „legjobb kriptót, amit most érdemes megvenni”.

A projekt mellett szól tovább, hogy okosszerződéseit a Coinsult auditálta, és végeredményben biztonságosnak tartja azokat.

Szállj be a kedvezményes (0,0136 dollár) BTCMTX érmevásárlásba, és használd ki az ICO adta lehetőségeket!

Látogasd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!