Még mindig beeshet a Bitcoin 20 ezer alá

-

Számos elemző véli úgy, hogy az előttünk álló időszakban nagy mozgásokat produkálhat a Bitcoin, és vannak, akik arra figyelmeztetnek, hogy ez lefelé is megtörténhet.

A heti gyertya vasárnap este zárul, és a kereskedők körében ilyenkor megnő az aggodalom, hogy vajon hogyan alakulnak a dolgok.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A hét végén a BTC benézett 30 ezer alá, és bár a napi zárás előtt visszaerősödött, a kereskedők szerint ez rosszat is jelenthet.

Crypto Tony, a népszerű kereskedő úgy véli, van ok az aggodalomra.

„A BTC esetén kétszer is visszafordította az árat az ellenállás, dupla csúcs alakult ki. Benne van a pakliban, hogy innen beesik az árfolyam, és akkor a 20 és 25 ezer dolláros szint lesz az, amire figyelnünk kell. Mindkettő komoly pszichológiai szint.”

Egy másik elemző szerint is valószínűbb a lefelé meginduló árfolyam, ahogyan ez már megtörtént az előző hónapokban többször is, mikor a BTC kiesett a jelenlegi árfolyamsávból.

Mások szerint szintén az a valószínűbb forgatókönyv, hogy a piaci volatilitás újból megnövekszik, még akkor is, ha ebből nem lehet egyértelműen következtetni a várható mozgások irányára.

Egy letörés esetén újratesztelheti az árfolyam az eddigi éves aljakat.

Toni Ginea, egy másik Twitteres elemző és kereskedő elmondta, a mozgás olyan szűk sávba szorult be, hogy hamarosan változás jöhet a piacon.

„Nagy mozgás jöhet a jövő héten. 31-32 ezer az ellenállás, 29 ezer a támasz. Ha felfelé indulunk meg, én várnék az eufóriával, mivel a sáv tetején vagyunk, így is, úgy is. Ha bezuhan az ár, akkor pedig a 27-28 ezer a célár. Ha az megtartja az árat, akkor érdemes lehet belevenni a visszapattanásba. Ha nem tart ki, akkor még a 19-23 ezer is meglehet.”

A jövő héten várható több nagy makrogazdasági adat megosztása is, amelyek hatással szoktak lenni a piacokra, az árfolyamokra.

Az USA piacfelügyeleti bizottsága, a FOMC kamatdöntő ülést tart, ráadásul a BTC havi zárása is vészesen közeledik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A sajtóban és a közösségi médiában az a legelterjedtebb meggyőződés, hogy rövid szünet után ismét kamatemelést láthatunk majd, és a CME Group FedWatch Tool nevű elemzőeszköze is 99,2%-os esélyt jósol ennek.

Olvastad már? A Cardano alapítója tájékoztatást ad a hálózati rollup stratégiáról

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!