Maker (MKR) technikai elemzés 07.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Maker (MKR)

A Maker (MKR) 2022 második negyedévének végén lenyűgöző fellendülést könyvelhetett el, és a rallyt a harmadik negyedévre is meghosszabbította.

Az altcoin kevesebb mint két hónap alatt +100%-ot emelkedett, ami arra hajlott, hogy 2023-ban új, 1250 dolláros csúcsot érjen el.

Az altcoin azonban visszafordított néhány legutóbbi nyereséget, ahogy visszatért a korábbi 1100 dolláros csúcsához.

Mindazonáltal a magasabb és az alacsonyabb időkeretek bikás előjelűek voltak a cikk írásakor.

Tehát a bikák újra belépésre törekedhetnek, különösen, ha a Bitcoin (BTC) a következő napokban nem könyvel el további erőteljes veszteségeket.

Az MKR elmúlt hetekbeli rallyja arra engedett következtetni, hogy letisztázza a korábbi 2023-as, 980 dolláros csúcsot.

Az árfolyam azonban a 2022. novemberi, 1100 dolláros szintre vonul vissza. Emellett az enyhe visszahúzódások során a fellendülés visszapattant egy kulcsfontosságú emelkedő trendvonal-támogatásról .

Így a magasabb, 1050 dolláros csúcs és a 2022. novemberi, 1100 dolláros csúcs ellenállást jelenthet a shortolók számára.

A fenti 1050 – 1100 dolláros szintek a felszálló trendvonal-támaszhoz igazodnak. Ezért az MKR 1050 – 1100-dollárról visszapattanhat, különösen, ha a BTC nem veszíti el a 29 000 dolláros szintet.

Ha ez a helyzet, akkor a 1050 – 1100 dolláros zónából való hosszútávra lépés, a 2022. augusztusi, 1300 dolláros csúcsot megcélozva, jó kockázatarányt kínálhat.

Azonban a felszálló trendvonal támasz alá történő csökkenés érvényteleníti a bikás felállást.

Egy ilyen esés az MKR-t a 980 dolláros vagy a 800 dolláros zóna újratesztelésére késztetheti, különösen, ha a BTC 29 000 dollár alá esik.

Eközben az RSI (Relatív Erősség Index) elérte a túlvásárolt zónát, és az OBV (On Balance Volume) emelkedett. Ez masszív vásárlási nyomást és keresletet jelzett az elmúlt hetekben.

maker

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!