Litecoin technikai elemzés 05.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el.

Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és az LTC a cikkünk megjelenésekor 90 dollár felett kereskedett.

Mivel a Bitcoin ugyanezen időszak alatt 3,1%-os nyereséget könyvelhetett el, és visszaszerezte a 27.000 dolláros árzónát, az LTC tartósan bikás lendülettel elérheti az áprilisi 102 dolláros csúcsot.

A Litecoin rövid távú ármozgása a négyórás időkeretben erősen kedvezett a bikás lendületnek.

Május 8. és május 14. között a bikák kulcsfontosságú támaszt találtak a 80 dolláros támaszszinten, és erőteljesen emelkedtek, hogy elérjék a 93 dolláros ellenállási szintet.

Ez a rally áttörte a medvés alsó csúcsot, ami a piaci hangulat megváltozását jelezte.

A 93 dolláros ellenállási szintnél jelentkező eladási nyomás arra kényszerítette az LTC-t, hogy újra tesztelje a 85 dolláros támaszszintet, ahol a bikák ismét megmutatták erejüket egy gyors árfolyam-rallival 90 dollárig.

A következő kihívás az LTC számára a 93 dolláros szinten vár, ahol a bikák célja, hogy az ellenállást támaszra változtassák.

A grafikonon lévő indikátorok azt mutatták, hogy a Litecoin iránti jelentős kereslet a bikák számára a 93 dolláros ellenállási szint áttörését eredményezheti.

Az RSI a semleges 50-es szint fölé ugrott, és a cikkírás idején 63,9-en állt.

Az OBV tisztességes volumenemelkedést regisztrált, ami kiemelte a megnövekedett keresletet.

A CMF szintén meredeken emelkedett és +0,19-nél állt, ami a Litecoin jelentős tőkebeáramlására utal.

A bikák számára biztató tény, hogy a 93 dolláros ellenállási szintet az elmúlt tíz napban négyszer tesztelték.

Egy erős gyertyazárás a szint felett, jelentős volumennel együtt a bikák további nyereségre törekednek.

A másik oldalon a BTC újabb csökkenése lehetőséget kínál a medvéknek, hogy megállítsák a bikás lendületet.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!