A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

-

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi.

Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC aktív címeinek száma elérte a 960.000-et.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin címek aktivitásának ez az újbóli fellendülése pozitív jel a májusban megfigyelt aggasztó csökkenés után.

A megnövekedett használhatóság kulcsfontosságú a kriptovaluták tartós növekedése szempontjából, és érdekes lesz megfigyelni, hogy a BTC június felé haladva képes lesz-e átlépni az 1 millió napi aktív címet.

Az aktivitás megugrását tükrözi a BTC árfolyamának figyelemre méltó pozitív elmozdulása is.

A kriptopénz közel 4%-os növekedést tapasztalt, és visszaszerezte a 27.000 dollár feletti szintet.

Az árfolyamnak ez az emelkedő pályája különösen biztató, mivel megnyitja az utat az áprilisi 26.942 dolláros mélypont meghaladásának lehetősége előtt, és a piacnak még legalább négy napja van arra, hogy e kritikus szint felett zárjon.

Egy ilyen fejlemény jelentős következményekkel jár a Bitcoin ármozgására nézve.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Érdekes jövő következik

Egyelőre azonban a BTC és a szélesebb kriptopiac jövője továbbra is bizonytalan, ami egyedülálló kihívást jelent.

A jól ismert mondás, miszerint „májusban eladunk”, a végéhez közeledik, ami a piaci volatilitás és likviditás természetes csökkenését eredményezi.

A forgatókönyv megváltozhat azzal, hogy Hongkong június 1-jén megnyitja kapuit a kriptovaluták előtt.

Ez a lépés potenciálisan a volatilitás és a likviditás fordított irányú megugrását generálhatja, új dinamikát hozva a piacra.

Olvastad már? Kína, Oroszország és Brazília egyeztet a BRICS országok együttműködéséről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!