A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

-

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi.

Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC aktív címeinek száma elérte a 960.000-et.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Bitcoin címek aktivitásának ez az újbóli fellendülése pozitív jel a májusban megfigyelt aggasztó csökkenés után.

A megnövekedett használhatóság kulcsfontosságú a kriptovaluták tartós növekedése szempontjából, és érdekes lesz megfigyelni, hogy a BTC június felé haladva képes lesz-e átlépni az 1 millió napi aktív címet.

Az aktivitás megugrását tükrözi a BTC árfolyamának figyelemre méltó pozitív elmozdulása is.

A kriptopénz közel 4%-os növekedést tapasztalt, és visszaszerezte a 27.000 dollár feletti szintet.

Az árfolyamnak ez az emelkedő pályája különösen biztató, mivel megnyitja az utat az áprilisi 26.942 dolláros mélypont meghaladásának lehetősége előtt, és a piacnak még legalább négy napja van arra, hogy e kritikus szint felett zárjon.

Egy ilyen fejlemény jelentős következményekkel jár a Bitcoin ármozgására nézve.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Érdekes jövő következik

Egyelőre azonban a BTC és a szélesebb kriptopiac jövője továbbra is bizonytalan, ami egyedülálló kihívást jelent.

A jól ismert mondás, miszerint „májusban eladunk”, a végéhez közeledik, ami a piaci volatilitás és likviditás természetes csökkenését eredményezi.

A forgatókönyv megváltozhat azzal, hogy Hongkong június 1-jén megnyitja kapuit a kriptovaluták előtt.

Ez a lépés potenciálisan a volatilitás és a likviditás fordított irányú megugrását generálhatja, új dinamikát hozva a piacra.

Olvastad már? Kína, Oroszország és Brazília egyeztet a BRICS országok együttműködéséről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!