Előbukkant egy alvó Ethereum bálna ismét

-

Egy nyolc éve inaktív Ethereum tulajdonos hirtelen felbukkan, és jelentős mennyiségű ethert utal át egy új címre.

A tulajdonos, aki az Ethereum initial coin offering (ICO) során csatlakozott, az Etherscan adatai szerint az összes 8000 Etherjét (14,7 millió dollár) átutalta egy új számlára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tranzakció értéke kíváncsivá tette a kriptoközösséget, és vitákat váltott ki arról, hogy ez az úgynevezett „bálna”, egy jelentős mennyiségű kriptopénzzel rendelkező egyén vagy szervezet mit csinálhat legközelebb.

A kriptopiac megfigyelői spekulálnak ennek a tevékenységnek a lehetséges következményeiről, tekintve, hogy ez a második jelentős Ethereum bálna, amely kevesebb mint két héten belül felbukkan.

A hónap elején egy másik Ethereum bálna bukkant fel újra több mint két év szunnyadás után.

A bálna, az Ethereum kezdeti coinfelajánlásának (ICO) egy másik korai résztvevője, 4.032 ETH-t helyezett el, ami körülbelül 7,4 millió dollárnak felel meg.

Ez a befektetés 2,4 év óta az első aktivitásukat jelentette, és jelentős mennyiségű spekulációt és izgalmat váltott ki a kriptoközösségben.

Mindkét eset miatt a kereskedők és az elemzők azon tűnődtek, hogy vajon ez egy új trend kezdete-e a korai Ethereum befektetők körében, vagy ezek csak elszigetelt események.

Ha ez az előbbi, akkor az Ethereum piacra gyakorolt hatás jelentős lehet, tekintve, hogy ezek a korai résztvevők potenciálisan nagy számú érmét tartanak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A kereskedők ezért szoros figyelemmel kísérik a bálnák tevékenységét, különösen a nagy eladások lehetőségét, amelyek hirtelen ármozgásokat okozhatnak.

A cikk írása idején az Ethereum ára a CoinGecko adatai szerint 1848 dolláron áll, a 24 órás kereskedési volumen meghaladja az 5 milliárd dollárt, a piaci tőke pedig a 222 milliárd dollárt.

A Bitcoin versenytársa viszonylag stabil 24 órás sávban mozgott, 1.818 és 1.859 dollár között.

Olvastad már? A Gemini kriptótőzsde elutasítja a SEC keresetét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!