Előbukkant egy alvó Ethereum bálna ismét

-

Egy nyolc éve inaktív Ethereum tulajdonos hirtelen felbukkan, és jelentős mennyiségű ethert utal át egy új címre.

A tulajdonos, aki az Ethereum initial coin offering (ICO) során csatlakozott, az Etherscan adatai szerint az összes 8000 Etherjét (14,7 millió dollár) átutalta egy új számlára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tranzakció értéke kíváncsivá tette a kriptoközösséget, és vitákat váltott ki arról, hogy ez az úgynevezett „bálna”, egy jelentős mennyiségű kriptopénzzel rendelkező egyén vagy szervezet mit csinálhat legközelebb.

A kriptopiac megfigyelői spekulálnak ennek a tevékenységnek a lehetséges következményeiről, tekintve, hogy ez a második jelentős Ethereum bálna, amely kevesebb mint két héten belül felbukkan.

A hónap elején egy másik Ethereum bálna bukkant fel újra több mint két év szunnyadás után.

A bálna, az Ethereum kezdeti coinfelajánlásának (ICO) egy másik korai résztvevője, 4.032 ETH-t helyezett el, ami körülbelül 7,4 millió dollárnak felel meg.

Ez a befektetés 2,4 év óta az első aktivitásukat jelentette, és jelentős mennyiségű spekulációt és izgalmat váltott ki a kriptoközösségben.

Mindkét eset miatt a kereskedők és az elemzők azon tűnődtek, hogy vajon ez egy új trend kezdete-e a korai Ethereum befektetők körében, vagy ezek csak elszigetelt események.

Ha ez az előbbi, akkor az Ethereum piacra gyakorolt hatás jelentős lehet, tekintve, hogy ezek a korai résztvevők potenciálisan nagy számú érmét tartanak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A kereskedők ezért szoros figyelemmel kísérik a bálnák tevékenységét, különösen a nagy eladások lehetőségét, amelyek hirtelen ármozgásokat okozhatnak.

A cikk írása idején az Ethereum ára a CoinGecko adatai szerint 1848 dolláron áll, a 24 órás kereskedési volumen meghaladja az 5 milliárd dollárt, a piaci tőke pedig a 222 milliárd dollárt.

A Bitcoin versenytársa viszonylag stabil 24 órás sávban mozgott, 1.818 és 1.859 dollár között.

Olvastad már? A Gemini kriptótőzsde elutasítja a SEC keresetét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!