John Bollinger potenciális lehetőséget lát egy bikás trendre kialakulására

-

A Bitcoin ismét felkeltette a neves kereskedő, John Bollinger figyelmét, aki potenciális lehetőséget lát egy bikás trend kialakulására.

Hétfőn a digitális eszköz visszaszerezte a 27.000 dolláros árfolyamot, de még nem tudni, hogy ez egy újabb rali kezdete-e.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bollinger-sávok értelmezése

A „Bollinger Bands”, azaz a „Bollinger szalagok” kifejlesztéséről híres John Bollinger, amely egy kereskedett eszköz árszerkezetében és körülötte ábrázolt trendvonalakból áll, a Twitteren vitatta meg a Bitcoin közelmúltbeli ármozgását.

A Bollinger-sávokat elsősorban arra használják, hogy mérjék a piac korábbi kereskedésekhez viszonyított magasságát vagy mélységét.

„És ott van a felső Bollinger-sáv első jelölése, miután az alsó sávban új ellenőrző sávok jöttek létre. A kérdés most az, hogy tudunk-e járni a felső sávban? Túl korai lenne válaszolni” – tweetelte Bollinger.

Ez az elemzés óvatos optimizmust sugall; a Bitcoin árcédulája a felső Bollinger sávban egy potenciális felfelé irányuló tendenciát jelezhet, de Bollinger továbbra is óvatos marad.

A Bitcoin visszaszerezte a 27.000 dollárt

A CoinGecko adatai szerint a Bitcoin árfolyama hétfőn elérte a 27.000 dollárt, és piaci dominanciája átlépte az 50%-os küszöböt.

Ez jelentős változást jelent a piaci dinamikában, különösen mivel számos altcoin értéke stagnál vagy csökken.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár a Bitcoin árfolyama még mindig 4,5%-kal a júniusi csúcs alatt van, és 22,5%-kal a januári csúcshoz képest, a többi kriptovalutához képest ellenállónak bizonyult.

Legközelebbi versenytársa, az Ethereum a közelmúltbeli frissítési hullám ellenére kissé alulteljesít.


Olvastad már? A Bitcoin-kereskedők egyre kockázatkerülőbbek?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!