John Bollinger potenciális lehetőséget lát egy bikás trendre kialakulására

-

A Bitcoin ismét felkeltette a neves kereskedő, John Bollinger figyelmét, aki potenciális lehetőséget lát egy bikás trend kialakulására.

Hétfőn a digitális eszköz visszaszerezte a 27.000 dolláros árfolyamot, de még nem tudni, hogy ez egy újabb rali kezdete-e.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bollinger-sávok értelmezése

A „Bollinger Bands”, azaz a „Bollinger szalagok” kifejlesztéséről híres John Bollinger, amely egy kereskedett eszköz árszerkezetében és körülötte ábrázolt trendvonalakból áll, a Twitteren vitatta meg a Bitcoin közelmúltbeli ármozgását.

A Bollinger-sávokat elsősorban arra használják, hogy mérjék a piac korábbi kereskedésekhez viszonyított magasságát vagy mélységét.

„És ott van a felső Bollinger-sáv első jelölése, miután az alsó sávban új ellenőrző sávok jöttek létre. A kérdés most az, hogy tudunk-e járni a felső sávban? Túl korai lenne válaszolni” – tweetelte Bollinger.

Ez az elemzés óvatos optimizmust sugall; a Bitcoin árcédulája a felső Bollinger sávban egy potenciális felfelé irányuló tendenciát jelezhet, de Bollinger továbbra is óvatos marad.

A Bitcoin visszaszerezte a 27.000 dollárt

A CoinGecko adatai szerint a Bitcoin árfolyama hétfőn elérte a 27.000 dollárt, és piaci dominanciája átlépte az 50%-os küszöböt.

Ez jelentős változást jelent a piaci dinamikában, különösen mivel számos altcoin értéke stagnál vagy csökken.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Bár a Bitcoin árfolyama még mindig 4,5%-kal a júniusi csúcs alatt van, és 22,5%-kal a januári csúcshoz képest, a többi kriptovalutához képest ellenállónak bizonyult.

Legközelebbi versenytársa, az Ethereum a közelmúltbeli frissítési hullám ellenére kissé alulteljesít.


Olvastad már? A Bitcoin-kereskedők egyre kockázatkerülőbbek?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance eladná az általa üzemeltetett Dél-koreai Gopax tőzsdét

A hírek szerint a Binance arra készül, hogy 10%-ra csökkentse részesedését a dél-koreai Gopax kriptotőzsdében, pontosabban az azt üzemeltető Streami vállalatban. A Binance nagyjából egy...

Ki lesz Európa királya – Spanyolország vagy Anglia?

Azt már csütörtök este óta tudjuk, hogy a vasárnapi Eb-döntőben Anglia lesz Spanyolország ellenfele. Azért, hogy ezt kiderüljön, egészen a meccs 91. percéig kellett várnunk,...

Az FTX egyezséget kötött a CFTC-vel

Az FTX, a 2022-ben összeomlott hírhedt kriptopénz-tőzsde bejelentette, hogy a folyamatban lévő csődeljárás részeként egyezséget kötött a Commodity Futures Trading Commission (CFTC) hatósággal. A bírósági jóváhagyásra...

5 altcoin, amit sajnálni fogsz, hogy kihagysz – Potenciális 4000%-os emelkedés

A kriptopiac csendes és nyugodt, várja a következő nagy bikafutást. Számos altcoin továbbra is alacsony árfolyamon van, és bármelyik pillanatban hatalmas emelkedésre készül. Az érdeklődés...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!