Optimism (OP) technikai elemzés 09.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism (OP)

Az Optimism (OP) a Fed döntése előtt konszolidálta a közelmúltban elért 1,350 dollár feletti emelkedést.

Az elmúlt heti (szeptember 11-17.) fellendülés az OP-t a korábbi 1,350 dolláros tartományi csúcs fölé vezette. A cikkírás idején a Bitcoin (BTC) visszaszerezte a 27.000 dollár középtartományt.

A 28.300 dollár vagy annál is magasabb tartományi csúcsra készült, ha a szeptember 20-i Fed-döntés kedvező lesz a vevők számára. Egy ilyen lépés az OP-t további nyereségre ösztönözheti.

A múlt heti fellendülés rövid időre megállt a korábbi tartományi csúcson szeptember 12-én és 13-án. Az OP azonban ezt követően a szintet támogatásra fordította.

A bikák a sajtómunkák idején a tartományi csúcsot támaszként védték, és a következő célszintet, az 1,5 dolláros szintet célozhatják meg.

Ha ez így lesz, akkor egy ilyen lépés további 7%-os nyereséget jelenthet az 1,40 dolláros szintről.

Tehát az eszközre való vételi szándék egy ilyen forgatókönyv esetén szerény nyereséget jelenthet.

Az 1,50 dollár felett a következő ellenállási szint az 1,590 dollár, amely egy heti medvés rendelési blokkhoz (OB) igazodik az 1,55 – 1,77 dollár (piros) között.

Ezzel szemben az 1,350 dolláros támasz alá történő csökkenés érvényteleníti a fenti bikás tendenciát. Egy ilyen visszafordulás a középső vagy tartományi mélyponton (1,30 dollár) enyhülhet.

Az árdiagram kulcsfontosságú mutatói, az RSI és a CMF azonban a bikás előfeszítés felé hajlanak.

Figyelemre méltó, hogy az RSI a medián szintnél visszapattant, és emelkedést regisztrált. Ez azt jelezte, hogy a vételi nyomás javult a sajtó időben.

Hasonlóképpen, a CMF az elmúlt néhány napban lapos, de nulla fölött volt. A szerkesztés idején emelkedést regisztrált, ami megerősítette a további jelentős tőkebeáramlást az OP-piacokra.

OptimismFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Az amerikai pénzügyminisztérium drogkartellhez kötődő Ethereum tárcát szankcionál

Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Eszközök Ellenőrzéséért Felelős Hivatala (Office of Foreign Assets Control, OFAC) szeptember 26-án tíz, illegális kábítószer-kereskedelemmel összefüggésbe hozható személyt vett fel...

A SEC késlelteti az Ark Invest Spot Bitcoin ETF döntését

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ismét elhalasztotta a várva várt döntést az Ark Invest és a 21Shares duó által benyújtott spot Bitcoin ETF...

A BlockFi bírósági jóváhagyást kapott a felszámolási tervéhez

A BlockFi kriptohitelezési platform számára jelentős fejlemény, hogy az Egyesült Államok New Jersey-i csődbírósága zöld utat adott a felszámolási tervnek. Ezzel a hitelezők egy lépéssel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!