Jobb a Solana mint az Ethereum? Arthur Hayes ezt mondja…

-

Az Ethereum vs. Solana vita március harmadik hetében új fordulatot vett, miután a Solana fontos mérföldköveket ért el.

Először is, a Solana (SOL) keresési érdeklődése a Google Trends-en meghaladta az Ethereumot (ETH). Ez a SOL iránti lakossági figyelem megugrását jelzi az ETH-hoz képest.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett a SOL a piaci tőkeérték alapján megfordította a BNB-t, és a DeFi rangsorában az első 3 helyezett közé emelkedett.

Anthony Pompliano kripto influencer nemrég interjút készített Arthur Hayes-szel, a BitMEX befektetőjével, társalapítójával és korábbi vezérigazgatójával.

Az ETH vs. SOL vitáról kérdezte a véleményét, Hayes pedig őszinte véleményt mondott.

„Nem hiszem, hogy valami is ETH lesz”.

Hozzátette azonban, hogy az Ethereum a DeFi otthona, és a dApp-ok (decentralizált alkalmazások) első verzióinak nagy részét befogadja, mielőtt azok más hálózatokon elindulnának.

„Ha a DeFi és a dAppok új elsődleges termékére gondolsz, az első verzió mindig az Ethereumon van. Nem a Solana, az AVAX, a Cardano vagy más blokkláncokon van”.

Hayes ugyanakkor kiemelte, hogy a DeFi alkalmazások miért vándorolhatnak át más hálózatokra, például a Solana-ra.

„Talán vannak olyan okok, mint a hálózat felduzzadása, költségek; aztán átmennek a Solana vagy más láncok felé”.

Tette hozzá,

„De nem látni, hogy egy új elsődleges termék először egy nem-ETH láncon jelenik meg. Ha elkezdem azt látni, hogy ez megtörténik, lehet, hogy megváltoztatom az ETH-val kapcsolatos maximalista álláspontomat.”

A Solana nagyszerű, ha „kihagytad” a kedvezményes ETH-t

Hayes érdekes módon megerősítette, hogy a legtöbb L1-el kereskedik, de kategorikusan kiemelte a Solana-t, mint nagyszerű lehetőséget azok számára, akik lemaradtak az olcsó ETH-ról.

„A Solana az ETH egy jobb változata, ezzel én nem értek egyet, de ezt hiszik. Akár 5-10 ezer dollárig is mehet ebben a ciklusban. Ígya SOL 140 dollárért megvenni nagyszerű aszimmetrikus kockázati profil.

Ezenkívül kiemelte a Solana UX/UI-ját, mint az ökoszisztémában a legjobbat és könnyen használhatót.

Ezek a feltételek Hayes szerint a Solana lehet a legjobb teljesítményű ebben a ciklusban.


Olvastad már? A Bitcoin és az Ethereum merülése, ez a három altcoin kitűzte a célját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!