A Bitcoin és az Ethereum merülése, ez a három altcoin kitűzte a célját

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin és az Ethereum közelmúltbeli esése más potenciális vezető altcoinok felé terelte a figyelmet.

E váltás közepette a szakértők azt találgatják, hogy a Bitcoin visszanyerheti-e erejét, hogy hamarosan 70.000 dollár fölé emelkedjen.

Ez a cikk ezt a témát vizsgálja, és elemzi azokat a feltételeket, amelyek a következő kitörést táplálhatják.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptovilág változó dinamikája közepette a bemutatott elemzés informatív útmutatóként szolgál.

A BlastUP Game Changer-ként tűnik fel, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blast-on, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, amely szédületes indulásával uralta a címlapokat.

A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP befolyása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A platform széleskörű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ebben a pillanatban olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért.

Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz.

Most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 45%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Kapd el az igazi Game Changer-t: Vásárolj BlastUP tokeneket 45,% kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig.

A BlastUP tokenek staking helyezésével kamatot is szerezhetnek, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem egy újabb kriptoprojekt, hanem erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét megnyerje.

Ez a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési korlátjait, biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük megvan a sikerhez.

A BlastUP részletezett ütemterve 2026-ig tart, és tervei között szerepel egy AI IDO szűrő, AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése.

A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptoszférában, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a Blastupra? Vásároljon BlastUP tokeneket most és katapultálja a befektetését <<

A Solana (SOL) ára 208 dolláron állt, a lehetséges volatilitás ellenére bikapotenciált mutat

A Solana (SOL) jelenleg 173 dollár körül mozog, meg közelítette a 225 dolláros második ellenállási szinthez. Hosszútávon hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik.

 altcoin
Forrás: coingecko.com

A SOL lenyűgöző mozgóátlagokat rögzít 10 napos és 100 napos szinten, amelyek 170,39 dolláron és 108,16 dolláron állnak.

Mivel a MACD vételi akciót sugall, erős érvek szólnak a bikás pálya mellett, amely a SOL-t az ATH meghaladásához juttathatja.

A másik oldalon a rövid távú volatilitást nem lehet figyelmen kívül hagyni. Annak ellenére, hogy a mozgóátlagok felett lebeg, nincs teljesen védve a visszaeséstől.

Ha a kényszerhelyzet bekövetkezik, támaszt találhat a 101 dollárnál vagy lejjebb, a 76 dollárnál.

Bár az RSI és a sztochasztikus mutatók továbbra is semlegesek, utalnak a lehetséges hirtelen piaci kilengésekre. Összességében a SOL számára a dinamikusan óvatos megközelítés ajánlott.

Az Aptos jövedelmező partnerséget szerez, az altcoin piaci trendek meghatározzák a növekedést

Az Aptos jövedelmező partnerséget kötött a Movement Labs-szel, ami az interoperabilitás fokozását célozza.

 altcoin
Forrás: coingecko.com

Az Aptos jelenlegi 14,73 dolláros árfolyamát tekintve elég közel van a 13,77 dolláros legközelebbi ellenállási szintjéhez és a 15,82 dolláros második ellenállási szintjéhez.

Ezen számok értelmezésével fennáll a növekedés lehetősége, különösen a MACD-akció „buy” (vétel) jelzése mellett.

A 10 és 100 napos mozgóátlagok értékei egy lehetséges emelkedő tendenciát mutatnak, ami tovább erősíti ezt a lehetőséget.

A másik oldalon a pozitív partnerségi bejelentés ellenére az Aptos jelenlegi árfolyama nem áll túl messze a legközelebbi, 9,07 dolláros támaszszint és a 6,41 dolláros második támaszszint felett.

Az RSI és a Stochastic RSI Fast semleges állása is bizonytalanságra utal.

E mutatók lefelé irányuló vagy stagnáló tendencia felé mutathatnak, ha a piaci feltételek váratlanul fordulnak. Összegezve, az Aptos árak a nagyobb piaci trendektől függően bármelyik irányba mehetnek.

Következtetés

A kriptopiac további fejlődésével az olyan altcoinok, mint a Solana és az Aptos potenciált mutatnak, azonban a volatilitás magában hordozza a bizonytalanságot.

A piaci ingadozásokkal szemben azonban a BlastUP kiemelkedik, és biztosítja a nagyon szükséges kiszámíthatóságot.

A Blast lenyűgöző koncepciójával és a Blast ökoszisztémában elfoglalt pozíciójával nagy potenciált mutat.

A projekt nemcsak jelentős összeget gyűjtött össze az előértékesítés során, de a közösséget előtérbe helyező ethoszt is ígér, amely elősegíti a tokentulajdonosok közötti növekedést.

A BlastUP előértékesítése egyedülálló lehetőséget kínál egy ígéretes kilátásokkal rendelkező projektbe való befektetésre.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!