Floki (FLOKI) árfolyam elemzés 03.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Floki (FLOKI)

A Floki (FLOKI) az elmúlt 24 órában jelentős árfolyam-korrekciónak volt tanúja, mivel értéke kétszámjegyű mértékben zuhant.

A legutóbbi visszaesés azonban nem akadályozta meg a blokkláncot abban, hogy az elmúlt napokban jelentős mennyiségű tokent égessen el.

Vajon a mémcoin magas égetési aránya segít majd abban, hogy gyorsan kilábaljon a veszteségekből?

A FLOKI éget

A CoinMarketCap szerint a mémcoin értéke csak az elmúlt 24 órában több mint 19%-ot zuhant. A cikk írásakor a 0,0001673 dolláron kereskedett, több mint 1,7 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

Az értékcsökkenés negatív hatással volt a memecoin közösségi mérőszámaira is. a Santiment adatainak elemzése kimutatta, hogy a FLOKI közösségi volumene a múlt héten csökkent.

Ezenkívül a weighted sentimentje is a negatív zónába került, ami azt jelenti, hogy a token körüli medvés hangulat dominált a piacon.

Mindeközben a FLOKI-nak volt egy trükk a tarsolyában, amivel megfordíthatja a helyzetet.

Legutóbbi tweetje szerint a mémcoin egy hét alatt több mint 770 millió dollár értékű tokent égetett el.

A FLOKI tweetje megemlíti,

„Egy héttel azután, hogy bejelentettük, hogy 3,2 millió dollár értékű FLOKI token égett el az erős utility kereslet miatt, további 3,743,258,666 FLOKI token, 772,234 dollár értékben, csak az elmúlt héten további 3,743,258,666 FLOKI token égett el, csak az elmúlt héten a FLOKI utility termékek erős kereslete miatt, így a FLOKI örökké deflálódott más mémcoinokhoz képest, mint a DOGE, PEPE, SHIB, BONK, és WIF.”.

A magas égési ráta csökkenti egy kriptó forgalomban lévő kínálatát, ami viszont a kereslet növekedését okozza.

Ennek általában pozitív hatása van az árra, mivel a kriptó értéke emelkedik. A FLOKI esetében azonban a dolgok bonyolultabbak voltak.

A medvék nem hajlandóak engedni

a Santiment adatainak elemzése során kiderült, hogy a mémérme MVRV-aránya a múlt héten meredeken zuhant.

A tőzsdei beáramlása is többször megugrott, ami azt jelenti, hogy nagy volt az eladási nyomás.

E két mutató arra utalt, hogy a következő napokban a mémcoin árfolyama tovább fog esni.

Annak ellenőrzésére, hogy vajon további csökkenő tendencia van-e kilátásban, ezután vetettem egy pillantást a FLOKI napi grafikonjára.

Elemzésem szerint. A MACD támogatta az eladókat, mivel medvés átmenetet mutatott.

Ennek ellenére a Money Flow Index (MFI) továbbra is a bikák mellett maradt, mivel emelkedést regisztrált, ami trendfordulóra utal.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!