Ideje megvenni a merülést, állítja a top kripto-elemző

-

A kriptovaluták piacán a Bitcoin közelmúltbeli történelmi csúcsát követően figyelemre méltó árfolyamcsökkenés következett be.

Az altcoinok is meredek zuhanást szenvedtek el, némelyik 30%-40%-kal esett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin maga a múlt héten 12,36%-os csökkenést tapasztalt, és jelenleg 62.938 dollár körül kereskedik, a 74.000 dollár közeli csúcsról.

kripto
Forrás: CoinGecko.com

Ezen volatilitás közepette a CryptoAmsterdam, egy vezető kriptoelemző betekintést enged abba, hogy a befektetők hogyan profitálhatnak ezekből a kihívásokkal teli piaci körülményekből.

Szerinte ezek a „bikahullámként” ismert visszaesések egyedülálló lehetőségeket kínálhatnak a befektetők számára a piacra való belépéshez.

A Bitcoin és az altcoinok dinamikája

CryptoAmsterdam elemzésében a Bitcoin és az altcoinok közötti dinamikát vizsgálja a bikapiac idején.

Ahogy a bitcoin hajlamos vezetni a piacot egy bikafutás korai szakaszában, az altcoinok pedig általában felülmúlják a bitcoin felzárkózó teljesítményét a későbbiekben.

A kulcsfontosságú mutatók azonosításával, mint például a tartományi mélypont visszaszerzése, a tartományon belüli 0,25 feletti áttörés és a középpontban lévő rövid távú ellenállás azonosítása, az elemzők úgy látják, hogy az altcoinok parabolikus mozgást végeznek, ami az altcoinokat bikás területre fogja tolni

A kripto befektetési megközelítés

A további elemzés két lehetséges forgatókönyvet mutat be a piaci fejleményekre vonatkozóan, hogy stratégiai iránymutatást nyújtson a befektetőknek.

Az egyik forgatókönyv szerint a bitcoin a tartomány tetején vagy annak közelében találhat támaszt, míg az altcoinok az azon kívüli 0,25 és 0,5 tartománybeli szinteken pattognak, ami a grafikonon is látható.

A másik oldalon a bitcoin mélyebbre eshet a 0,75-ös tartományba, ami további altcoin árfolyamcsökkenést váltana ki, és egy utolsó vásárlási lehetőséget biztosítana egy esetleges piaci fellendülés előtt.

A legfontosabb tapasztalatok

Az elemzők mindeközben azt is tanácsolják a befektetőknek, hogy a piaci mélypontok idején fokozatosan skálázzák kedvenc altcoinjaikat.

Kiemeli annak fontosságát, hogy a hosszú távú kitettségre összpontosítsanak, ahelyett, hogy a piacot a mélyponton próbálnák elkapni.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezenkívül az spot kereskedést és a spreading befektetést ajánlja, amikor az árak esnek.

Olvastad már? Mi lenne, ha A Gyűrűk Ura a bitcoinról szólna?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!