Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója hetente 10.000 dollárt költ bitcoinra

-

Jack Dorsey, a Twitter és a Square vezérigazgatója elmondta, hogy hetente 10.000 dollárt költ bitcoinra. A Tales from the Crypt podcastban szerepelt március 4-én.

Olvastad már? A Ripple CEO szerint: semmilyen valós problémát nem old meg a JPMorgan kriptopénze

A podcastban elmondta, hogyan kezdett kísérletezni a bitcoinnal és milyen hasonlóságokat lát a Twitterben és a bitcoinban.

Beszélt a „Stacking Sat Saturdayról”, ami egy olyan irányzat, mely során a felhasználók minden héten 25 dollárnyi bitcoint vásárolnak azért, hogy támogassák a kriptopénzek terjedését.
Dorsey azt mondta, hogy a Twitteren lelt rá „Stack Sat Saturday” jelenségre, és „Szeretnék részt venni benne, de már elértem a vásárlási korlátot a CashAppon, ezért nem vásárolhatok többet.”
Dorsey nem osztotta meg a pontos összeget, de a CashAppen keresztül maximum 10.000 dollárnyi bitcoint lehet hetente vásárolni. Azt is elmondta, hogy jövő héten csatlakozik, mivel hetente frissül a vásárlási korlát.
Dorsey ismert már arról a hitéről, hogy a bitcoin lesz az internet őshonos valutája.
Dorsey Joe Rogannek adott interjút a múlt hónapban, akinek elmondta:

„a bitcoin olyasvalami, ami az interneten született, az interneten fejlesztették ki és az interneten lett próbára téve, ezért az interneté.”

Dorsey mostani kijelentései megerősítik a tavaly május közepén elmondott nyilatkozatát, melyben elmondta, hogy a virtuális valutáké a jövő és ezek fogják kialakítani a globális fizetési rendszereket.
Februárban Dorsey nyilvánosságra hozta, hogy a kriptopénzek közül egyedül bitcoinja van.

Megkérdezték arról, hogy mi izgatja ennyire a bitcoinban, amire azt felelte, hogy a bitcoin a legesélyesebb arra, hogy egy globális valuta legyen.
Eugene Kaspersky, a Kaspersky kiberbiztonsági vállalat vezérigazgatójával készített interjúról is irtunk, amiben azt nyilatkozta, hogy szerinte előfordulhat, hogy 100 év múlva a világ egyesül egyetlen kormány alatt, aminek egyetlen, közös digitális pénzneme lesz.
Kaspersky szerint a „kriptopénzek ötlete remek, de a világ még nem áll készen rájuk.”
Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: flickr.com by JD Lasica

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

A Solana lánc egy újabb nyerő mém érmét készített a kriptó befektetőknek. A SMOG sárkányos érme lángnyelvei olyan messzire érnek, hogy már több ezernyi harcos...

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!