Hollandiában terjeszkedik a Bybit tőzsde

-

A népszerű kriptotőzsde a Bybit bejelentette, hogy Hollandiában elindítja a teljesen szabályozott üzletágát a helyi ügyfelei számára.

A bitcoin árfolyama ismét 70 ezer dollár fölé ment, és a befektetők, kereskedők érdeklődése tagadhatatlanul megugrott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bybit úgy nyilatkozott, hogy az európai, hollandiai piacra való belépése része a hosszú távú stratégiai terveiknek, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára hozzáférhetővé tegyék a kriptopiacot.

Az új platformjuk ennek a jegyében indul el, megfelelve az összes vonatkozó törvénynek, amelyek Hollandiában érvényben vannak, amelyek az iparágat szabályozzák.

„Izgatottak vagyunk, hogy elérkeztünk ehhez a lépéshez, és egy szabályozott kereskedőplatformot tudunk indítani Hollandiában. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink szolgálata iránt, és egyben bizonyosak vagyunk abban is, hogy minden jogi elvárásnak meg tudunk felelni.”

A Bybit a SATOS csapatával is együttműködésbe kezdett, akik 2013 óta működnek Hollandiában, kriptós szolgáltatóként.

A SATOS a Holland Nemzeti Bank felügyelete alá tartozik, és tavaly nyár óta dolgoznak együtt a Bybit tőzsdével.

A sajtóhírek alapján a bybit.nl platform indulása is a két cég együttműködésének köszönhető.

A hollandiai kriptotulajdonosok így mostantól több pénzügyi termékhez is hozzáférhetnek, mégpedig egy szabályozott, megbízható környezetben.

A SATOS közreműködésével a Bybit így kifejezetten széles skálát tud ajánlani a különböző kriptopiaci termékekből és szolgáltatásokból, a hollandiai ügyfelek nagy örömére.

A hírek alapján ráadásul nem csak kereskedési szolgáltatások lesznek elérhetők, de a tőzsde különböző oktatóanyagokat is készít, és helyi ügyfélszolgálatot tart fenn.

A tőzsde a megszokott web3-as funkciókat is elérhetővé teszi, így az ügyfelek saját web3-as tárcához, és airdrop-figyelő szolgáltatáshoz is hozzáférnek.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A tervek szerint közel 300 kereskedési pár lesz elérhető, és a platformra fiat pénzek segítségével is végre lehet hajtani a beutalást, illetve a kiutalást onnan.

Olvastad már? Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!