Ezek a kriptók gazdaggá tesznek ezen a bikafuttatáson

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin feleződése élénk vitákat váltott ki a kriptoközösségben, és sok szakértő jelentős árfolyam-emelkedésre számít.

Ezt a fejleményt alapul véve bizonyos kriptovaluták készen állnak arra, hogy meglovagolják ennek a potenciális bikafutásnak a hullámát.

Legújabb írásunk erre a lendületre összpontosítva kiemeli azokat a digitális eszközöket, amelyek megfordíthatják a szelet a befektetők számára, akik ebből a pénzügyi jelenségből szeretnének tőkét kovácsolni.

A BlastUP vírusként terjed, 3 millió dollárt gyűjtve mindössze egy hónap alatt

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, mindössze egy hónap alatt 3 millió dollárt gyűjtött össze.

Sok okos befektető igyekszik BlastUP tokeneket vásárolni, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságot élvezhetnek, többek között az airdropban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban.

A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásároljon BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Az Optimism fellendülése a piaci potenciálra utal

Az Optimism az elmúlt hónapban enyhe, 0,13%-os emelkedést mutatott, ami a vevők folyamatos érdeklődésére utalhat.

Az elmúlt hat hónap során bekövetkezett nagyobb, 193,44%-os ugrás erős lendületre utal.

Mivel a jelenlegi árfolyam 3,89 dolláron áll, ami éppen a legközelebbi ellenállás, 4,32 dollár alatt van, van potenciál a növekedésre, különösen, ha a pozitív tendenciák folytatódnak, és túljut ezen a ponton.

A 4,87 dollár körüli történelmi csúcs emlékeztetőül szolgál arra, hogy az Optimism milyen magasságokba juthat a megfelelő feltételek mellett, és a MACD és az egyszerű mozgóátlagok vételi jelei megerősítik a pozitív kilátásokat.

Ha azonban a lendület lelassul, az árfolyam a 2,95 dollárnál lévő legközelebbi támaszt tesztelheti.

Rövid távon a kereskedőket bátoríthatják az RSI és a sztochasztikus semleges jelzései, amelyek arra utalnak, hogy az Optimism jelenleg nem túlvásárolt vagy túladott.

A jelenlegi ár kényelmesen a 10 napos és a 100 napos mozgóátlag felett van, ami az árfolyam közelmúltbeli erejét jelzi.

Ez az erő az Optimism-et a 4,95 dolláros második ellenállási szint felé terelheti, ha a vevői érdeklődés fennmarad.

A lefelé irányuló nyomás a 2,20 dolláros második támaszszintet tesztelheti, emlékeztetve minket a piaci ingadozásokkal kapcsolatos kockázatokra, amelyeket szorosan figyelni kell.

A Render árfolyama az SMA felett: növekedés vagy volatilitás előttünk?

A Render jelenlegi 12 dolláros árfolyamával, amely szépen a 10 napos mozgóátlag felett helyezkedik el, a lendület azt sugallja, a közeljövőben felfelé irányuló mozgás lehetősége áll fenn.

Ugyanakkor a technikai indikátorok, például a MACD közelebbi vizsgálata eladásra utal, ami esetleg visszahúzódást jelez.

A befektetőknek résen kell lenniük, mivel a legközelebbi ellenállási szint 9,12 dollárnál található; ennek átlépése további növekedést jelezhet, de ha nem sikerül megtartani, akkor a legközelebbi támasz 5,09 dollárnál történő teszteléséhez vezethet.

Figyelembe véve a figyelemre méltó egyhavi és hathavi 62,84%-os, illetve 673,32%-os árfolyam-emelkedést, az érme rövid távon erőset hordoz, de a volatilitás lehetőségét nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A Render hosszú távú kilátásai ígéretesnek tűnnek, figyelembe véve a hatalmas 673,32%-os hathavi emelkedést és a 13,75 dolláros elképesztő történelmi csúcsot.

A jelenleg a 100 napos mozgóátlag feletti árfolyam azonban erős múltbeli teljesítményt jelez, az átlag 6,34 dollárnál tartós vásárlói érdeklődésre utal.

Az óvatosság azonban indokolt, mivel az RSI továbbra is semleges, ami kiegyensúlyozott piacra utal, egyértelmű túlvásárlási vagy túlértékesítési nyomás nélkül.

Ha a Render a 2,66 dolláros második támaszszint felett tartja magát, akkor a jövőbeni nyereségre lehet pozícionálva.

Az ONDO árfolyamának emelkedése: Lendület és piaci megfigyelés

A közelmúltbeli 0,85 dollárra történő ugrás, amely egy hónap alatt 101,85%-os, hat hónap alatt pedig hatalmas, 2724,53%-os ugrást jelent, erős felfelé irányuló lendületet feltételez az ONDO számára.

A 0,55 dolláros szint fölé történő elmozdulás a 0,66 dolláros zóna felé történő növekedés lehetőségét jelzi.

Az árak azonban hajlamosak ingadozni, és az új csúcsok elérése a kereslet és a piaci érdeklődés fenntartásától függ.

A befektetőknek figyelembe kell venniük a 0,26 dolláros szilárd bázist, amely visszahúzódás esetén visszapattanási lehetőséget kínálhat. A 0,73 dolláros átlag szintén stabil vételi érdeklődést jelez a közelmúltban.

Hosszabb távon a féléves, 2724,53%-os erőteljes emelkedés egy félelmetes bikás trendet támaszt alá, azonban az ilyen meredek emelkedések gyakran vezetnek korrekciókhoz.

A 0,26 dolláros támasz és a 0,0809 dolláros másodlagos támasz kulcsfontosságú szintek, amelyeket figyelni kell, mivel az ezek alatti áttörések mélyebb visszalépésre utalhatnak.

A 0,73 dolláros átlag fölött tartás megerősítené a folyamatos pozitív hangulatot.

Az Aptos felfelé ívelő trendje erős növekedéssel folytatódik

A növekedés, amelyet az egyhavi 85,80%-os változással és a 236,05%-os hathavi ugrással láttunk, erős emelkedő tendenciát mutat az Aptos számára.

A jelenlegi 17,93 dolláros árfolyam a 10 napos (16,26 dollár) és a 100 napos (10,66 dollár) átlag felett van.

Ez azt sugallja, hogy a lendület a legközelebbi, 13,77 dolláros ellenállási szint felé viheti az árat, és esetleg kihívhatja a második ellenállást 15,82 dollárnál. Ha ez a lelkesedés kitart, akkor ezen pontok átlépése nem lehet túlságosan távoli, és rövid távon akár még magasabbra is emelkedhet az árfolyam.

Az árak azonban a legközelebbi 9,07 dolláros támaszig, vagy akár a 6,41 dolláros második szintig is csökkenhetnek, ha a piac lehűl.

Bár a rövid távú emelkedés lenyűgöző, figyelembe kell venni a hosszú távú perspektívát.

A 72,55 dolláros történelmi csúcs azt jelzi, hogy jelentős potenciál van az Aptosban, azonban az ilyen magasságok visszaszerzéséhez vezető út gyakran rögös.

A piaci hangulat változhat, és ha a befektetők elkezdenek nyereséget felvenni, a jelenlegi szintek nem biztos, hogy tarthatóak.

Az árfolyam visszahúzódhat a 100 napos átlag felé, ami potenciális támaszzónává válhat.

Következtetés

Végezetül, ahogy a kriptopiac megemészti a Bitcoin feleződését, és egy potenciális bikafutás előtt áll, számos érme ígéretesnek bizonyult, lenyűgöző növekedést és ellenállóképességet mutatva.

Míg az olyan érmék, mint az Optimism, a Render, az ONDO és az Aptos jelentős lehetőségeket kínálnak a saját emelkedő trendjükkel és piaci erejükkel, a BlastUP az, amely a legnagyobb potenciállal tűnik ki.

Az ígéretes Blast ökoszisztémába ágyazva és egy szilárd koncepcióval megerősítve a BlastUP jó helyzetben van ahhoz, hogy kihasználja a közelgő piaci hullámzást, erős irányt szabva a befektetői érdeklődésnek és a potenciális nyereségnek.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!