„A Solana az új Ethereum” – Íme, miért gondolja ezt ez a vezető

-

A Solana (SOL) decentralizált tőzsdei (DEX) tevékenysége rekordot döntő tranzakcióvolumen-emelkedésnek volt tanúja, ami egybeesett a szélesebb kriptopénzpiaccal.

Különösen a Solana heti DEX volumene meghaladta a 13,3 milliárd dollárt, ami jelentős mérföldkő a DeFi szektorban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A DeFiLlama adatai szerint a kereskedési volumen 50 milliárd dolláron tetőzött, ami hangsúlyozza a decentralizált pénzügyek növekvő jelentőségét a blokklánc területén.

A SOL felül fogja múlni az ETH teljesítményét?

A Celestia operatív igazgatója (COO), Nick White hasonló érzéseket képviselve merész kijelentést tett, és megjegyezte,

„A Solana az új Ethereum”.

Ezt a Solana növekvő népszerűségére és növekvő tranzakciós volumenére tekintettel mondta, amelyet a blogbejegyzésében kiemelt.

A blog továbbá hangsúlyozza,

„Ma a teljes számítási kapacitás egy blokkban 48M CU, és torlódások idején ezt a felső határt gyakran elérik”.

White ugyanerre utalva hozzátette,

„A Solana blokkjai úgy telnek meg, mint az Ethereumé. Ez hatalmas elfogadási teljesítmény, amit a Solana blokkjainak nagyságrendje még lenyűgözőbbé tesz. Ezt csodálni és tisztelni kell”.

Ez jelezte a Solana potenciálját, hogy a közeljövőben a kereskedési volumenek tekintetében felülmúlja az Ethereum teljesítményét.

A Solana társalapítójának pozitív előrejelzései

Emellett a Solana Labs társalapítója az Ethereum volumenével kapcsolatban is optimistán nyilatkozott, mivel a Solana DEX jelentős mérföldkövet ért el 50 milliárd dolláros kereskedési volumenével.

Megjegyezte,

„Solana növelte a tortát! Úgy tűnik, az Ethereum ugyanolyan jól megy, mint korábban”.

Összefoglalva, a Solana hálózatot jelentős stressz érte a kivételesen magas használat miatt, különösen az prioritási díjak és a tranzakciók ütemezése tekintetében.

Ennek ellenére a hálózat megőrizte stabilitását, ami a rugalmasságát mutatja.


Olvastad már? Ezért lehet, hogy Solana újbóli 200 dolláros látogatása az orrunk előtt van

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!