A Dogecoin (DOGE) megfordítja az évet?

-

Több éves eseménytelennek tűnő oldalazó mozgás után úgy tűnik, hogy a Dogecoin jelentős fordulatot hajt végre, ami egy közelgő hosszú távú trendváltás jele lehet.

A Dogecoin teljesítménygrafikonját tekintve a DOGE árfolyama viszonylag stabilan mozog.

A közelmúltbeli felfelé irányuló mozgás azonban arra utal, hogy a Dogecoin a korábbi magas szintek felé halad vissza.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelenlegi árfolyam 0,21463 dollár körül van, ami annak jeleit mutatja, hogy még több hely lehet a növekedéshez.

dogecoin
Forrás: tradingview.com

Amennyiben ez a tendencia folytatódik, a Dogecoin potenciálisan elérheti a következő célárat, a 0,34 dollárt, ami nagyjából az út egyharmada a szimbolikus 1 dolláros határig.

Hála Istennek, a támaszszint – ahol az árfolyam megállni látszik a zuhanásban, majd visszapattan felfelé – körülbelül 0,07592 dollárnál van.

Ez az árszínvonal kulcsfontosságú, mert ha a Dogecoin ez alá esik, akkor csökkenésnek lehetünk tanúi.

A másik oldalon az ellenállási szint körülbelül 0,34159 dollárnál van. Ha a Dogecoin át tud törni ezen a ponton, akkor a fordulat folytatódni fog.

A grafikon egy lehetséges elhúzódó fordulatos mintázat képét festi le. A forduló mintázat az, amikor egy eszköz, például a Dogecoin árfolyama várhatóan irányt változtat egy stagnáló vagy csökkenő teljesítményű időszak után.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Mivel a Dogecoin nemrég visszatért a korábbi csúcsára, ez biztató jel azok számára, akik éberen figyelik ezt az eszközt.

A jövőre nézve, ha a Dogecoin fenntartja a lendületét és átlépi a 0,34 dolláros ellenállási szintet, az valószínűleg jelentős rallyt és gyorsulást eredményezne.

Egy áttörés ezen ellenállás fölé további nyereségek felé nyithatná meg az utat, ami potenciálisan jelentős változást eredményezhetne az év teljesítményében.

Olvastad már? Egyre kevesebb a bitcoin a piacon, régi címek is mozgolódni kezdtek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!