Binance Coin (BNB) technikai elemzés 03.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) múlt heti árfolyam-emelkedése a Chaikin Money Flow (CMF) lefelé irányuló trendjével együtt medvés divergenciát hozott létre, ami potenciális árfolyam-fordulatra utal.

A megjelenés idején a BNB-vel 581 dolláron kereskedtek. A CoinMarketCap szerint az altcoin értéke az elmúlt héten közel 10%-kal emelkedett.

Ugyanezen időszak alatt a 24 órás grafikonon értékelt CMF indikátora lefelé irányuló tendenciát kezdeményezett. Ez az indikátor egy eszközbe be- és kiáramló pénzmennyiséget mér egy adott időszakban.

A medvés divergencia akkor jelentkezik, amikor egy eszköz ára emelkedik, miközben a CMF-je zuhan. Az eltérés azt jelzi, hogy az árnövekedés ellenére a vételi nyomás gyenge.

A gyengülő vételi nyomást gyakran követi lefelé irányuló korrekció, amint a piaci vásárlók képtelenek fenntartani a további árfolyam-emelkedést.

A BNB néhány technikai indikátorának napi grafikonon történő vizsgálata azt mutatta, hogy rövid távon elveszítheti a múlt heti nyereség egy részét.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatójának leolvasása szerint a MACD-vonal március 19-én a jelzővonala alá került.

A MACD-vonal és a jelzővonal lefelé irányuló metszése medvés jelnek számít, ami arra utal, hogy egy eszköz rövidebb távú mozgóátlaga veszít erejéből a hosszabb távú mozgóátlagához képest.

Ha a kereskedők észreveszik ezt a metszéspontot, azt annak megerősítéseként értelmezik, hogy a piaci hangulat a bikáról a medvére váltott, és hogy az eladási nyomás növekedése potenciálisan lefelé sodorhatja az eszköz értékét.

Bár a BNB árfolyama 10%-kal nőtt a metszéspont óta, ez csupán az általános piaci teljesítményt tükrözi. Az árfolyam-emelkedés mögött nem állt jelentős kereslet.

A Money Flow Index (MFI) mutatója, amely 45-ös értéket adott vissza, és a szerkesztés idején lefelé tendált, azt mutatta, hogy az eladási nyomás meghaladta a piaci szereplők vételi aktivitását.

Bár úgy tűnik, hogy a BNB készen áll arra, hogy elveszítse nyereségének egy részét, a volatilitási markerek azt mutatták, hogy a jelentős árfolyam-ingadozások lehetősége mindkét irányban alacsony.

Az érme Bollinger-sávok (BB) mutatójának felső és alsó sávja közötti rés jelentősen szűkült. Ez azt jelenti, hogy az árfolyam volatilitása viszonylag alacsony.

Ezt megerősítve, az érme Bollinger BandWidth (BBW) mutatója a megjelenési időpontban csökkenő tendenciát mutatott.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!