Megdöbbentő kripto kínálat, ami felkészült a korlátlan növekedésre

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin értéke a feleződést követően az egekbe szökhet. Szakértők szerint az árfolyam akár a 200.000 dollárt is elérheti.

Ilyen jelentős emelkedés mellett más meglepő kriptovaluták is korlátlan növekedésre készülnek.

Ezekben a tippekben megvan a potenciál, hogy átalakítsák a piacot, és nagyszerű lehetőségeket kínálnak azoknak, akik odafigyelnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Maradj velünk, hogy megtudd, mely kriptovaluták vezethetnek ebben a potenciális pénzügyi forradalomban.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója a változékony kriptótérben

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoins számára.

Az előértékesítése óta eltelt néhány hónap alatt ez a platform már több mint 3 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

Jelenleg a token ára 45,5%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokent 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP elkötelezetten támogatja a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Gyorsan a Blast ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig. A BlastUP hamarosan felrázza a kripto-színteret, szóval szállj be, mielőtt ez a rakéta nélküled száll fel!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

A Render figyelemre méltó egy- és hathónapos felfutása

A Render egy hónap alatt figyelemre méltó, 47,93%-os, hat hónap alatt pedig lenyűgöző, 631,25%-os emelkedést mutatott. Jelenleg az árfolyam 11,25 dolláron áll, ami a 11 dolláros 10 napos átlag felett van.

Ez a trend erőt sugall, de az árak 12,12 dollárnál és szilárdabban 13,72 dollárnál ellenállással szembesülnek. Amennyiben a lendület folytatódik, ezen akadályok áttörése teret nyithat a növekedésnek.

A 13,75 dolláros történelmi csúcs elérése azonban időbe telhet, mivel rövid távú visszahúzódások mindig lehetségesek, különösen, ha az 5,09 dolláros támaszszintek alá esik.

Figyelembe véve a 6,41 dolláros 100 napos átlagárat, a Render egészséges hosszú távú emelkedő trendet tart fenn. A tartós növekedéshez vezető út azonban nem kockázatmentes.

Az olyan jelentős áremelkedések, mint a hat hónap alatt megfigyelt 631,25%-os emelkedés, korrekciókhoz vezethetnek.

A hosszú távú siker attól függ, hogy a Render megmarad-e a 2,66 dolláros második támaszszint felett.

Az Avalanche 497%-os emelkedése: Növekedés vagy buborék?

Az Avalanche lenyűgöző növekedést mutatott az elmúlt hat hónapban, az árak 497,02%-os növekedést produkáltak.

A jelenlegi ár 54,76 dolláron áll, ami valamivel az 54,96 dolláros 10 napos átlag alatt van, az eszköznek van némi támasza nem túl messze, 33,98 dollárnál, ami arra utal, hogy rövid távú esés esetén lehet némi tartalék.

A befektetőknek figyelembe kell venniük az erős teljesítményt, de továbbra is tudatában kell lenniük az 51,66 dolláros második ellenállási szinttől való távolságnak, amelynek áttörése további felfelé irányuló lendületet jelezhet.

A hosszú távú kilátásokat tekintve a 100 napos átlag jóval alacsonyabb, 41,33 dolláron áll, ami azt jelenti, hogy a közelmúltbeli árfolyam-emelkedés eléggé elhúzódónak tekinthető.

Mivel az Avalanche fél év alatt 497,02%-ot emelkedett, a piaci szereplőknek figyelembe kell venniük a további növekedés lehetőségét és a visszalépés lehetőségét is, tekintve, hogy milyen messzire jutott.

Ha az árfolyam képes a hosszabb távú átlag felett tartani magát, az az erős piaci elfogadottság jelének tekinthető, és megteremtheti az alapot a tartós növekedéshez a korábbi csúcsok felé.

A Polkadot 6 hónap alatt 132,6%-ot emelkedett, a jövőbeni nyereségre figyel

A Polkadot az elmúlt hat hónapban jelentős növekedést ért el, a részvények 132,60%-os emelkedése lenyűgöző.

A Polkadot jelenlegi árfolyama 9,49 dolláron, a legközelebbi ellenállási szint 9,26 dollár és egy második ellenállási pont 10,25 dollárnál, egy folyamatos emelkedő tendenciát tükröz.

Tekintettel a 16,87%-os egyhavi történelmi emelkedésre, potenciálisan az 56,22 dolláros történelmi csúcs felé tolódhat. A 6,91 és az 5,55 dolláros közvetlen támaszszintek biztonsági hálót jelentenek.

A 9,31 dollárnál lévő 10 napos SMA megerősíti a stabil rövid távú kilátásokat, míg a 8,18 dollárnál lévő 100 napos SMA egy szilárd hosszú távú trendvonalat jelent, amely arra ösztönözheti a befektetőket, hogy a jelenlegi szinteket a jövőbeli nyereséget megelőző plauzibilis konszolidációs fázisnak tekintsék.

A Polkadot körüli optimizmust azonban óvatosan kell kezelni. A pozitív hathavi teljesítmény ellenére fontos megjegyezni, hogy a múltbeli trendek nem garantáltan folytatódnak.

A kriptopiac a volatilitásáról ismert, és bár a támaszszintek 6,91 és 5,55 dollárnál állnak, az ezek alá történő áttörés élesebb csökkenéshez vezethet.

A jelenlegi árfolyam alatti 100 napos SMA emlékeztet a potenciális lefelé irányuló kockázatra, amelyet a befektetőknek figyelembe kell venniük hosszú távú értékeléseik során.

A Jupiter (JUP) szárnyaló árai: Momentum és kockázat

A Jupiter (JUP) legutóbbi 152,61%-os emelkedését egy hónap alatt és elképesztő 4133,67%-os emelkedését hat hónap alatt vizsgálva erős emelkedő lendületet látunk.

A jelenlegi árfolyam 1,27 dolláron áll, és a 10 napos mozgóátlag szintén 1,27 dollárnál van, ezért azt jósolhatjuk, hogy a trend kitart.

Az ilyen jelentős növekedéssel azonban volatilitás is jár. A JUP rövid távon visszahúzódhat az alacsonyabb, 0,42 vagy akár 0,30 dolláros támaszszintekre, különösen, ha nem tudja tartani a jelenlegi küszöböt.

Ez a visszahúzódás a gyors növekedési csúcsokat követő természetes piaci korrekciókat tükrözheti.

A hosszabb távú megfontolások szempontjából az e támaszok felett való tartózkodás megszilárdíthatja a JUP erősebb pozícióit, de a befektetőknek szem előtt kell tartaniuk a piaci hangulat változásait, amelyek pozitív vagy negatív irányba befolyásolhatják a pályát.

Következtetés

Összefoglalva, míg a különböző feltörekvő kriptovaluták ígéretesnek tűnnek, a BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémában való erőteljes jelenlétével.

Noha az olyan érmék, mint a Render, Avalanche, Polkadot és Jupiter mind növekedést mutatnak, a BlastUP egyedi pozícionálása és innovációja extra előnyt nyújt a potenciális terjeszkedéshez.

Előértékesítésének sikere és az ütemterv folyamatos fejlesztése alátámasztja a projekt erős koncepcióját és a közösség támogatása iránti elkötelezettségét.

A folyamatosan fejlődő kriptoterületen való navigálás során a BlastUP központi növekedési csomópontként való ígérete olyan lehetőséggé teszi, amelyet érdemes közelről figyelni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!