A Bitcoin potenciális esésével való szembesülés: 3 altcoin növekedés előtt áll

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca sarkalatos ponthoz érkezett, amit a Bitcoin közelgő feleződési eseményének várakozása és a jelentős intézményi érdeklődés táplál.

A Bitcoin értéke nemrégiben új történelmi csúcsra emelkedett, amit nagyrészt a spot bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) amerikai jóváhagyása és az olyan jelentős pénzügyi szereplők, mint a BlackRock belépése a harcba, olyan korszaknak lehetünk tanúi, amely a kriptovilág hagyományos négyéves bika/medve ciklusának végét jelentheti.

A kriptovaluták szélesebb körű elfogadása és a kriptovalutákba történő befektetés felé történő elmozdulás nemcsak a Bitcoin hitelességét erősíti, hanem a piaci dinamika lehetséges átalakulását is jelzi, amely az intézményi tőke és az ETF-beáramlás által vezérelt stabil növekedési szakasz felé irányul.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ettől a ponttól kezdve nem lehet biztosan megmondani, hogy a Bitcoin értékében lesz-e jelentős változás, de egyelőre úgy gondoljuk, hogy fennáll a zuhanás veszélye.

Ezért van értelme más érmék felé fordulni, amelyek talán nem tűnnek annyira népszerűnek, de rengeteg növekedési potenciállal rendelkeznek.

ScapesMania: A Casual Gaming hullámát meglovagolva

Ha egy új kriptopénz projekt megjelenik, az optimizmust gyakran óvatossággal kell mérsékelni.

A ScapesMania esetében azonban a múltbeli sikerek fényes jövőre utalnak. Ez az úttörő casual gaming vállalkozás sokak figyelmét felkeltette.

A projekt előértékesítési eseménye önmagában elképesztő 6,125 millió dollárt hozott, és több mint 60.000 követőt vonzott a különböző közösségi médiaplatformokon.

Lenyűgöző debütálás a PancakeSwap-on

A Binance Smart Chain-en a PancakeSwap-on keresztül a decentralizált tőzsdei színtérre lépve a ScapesMania azonnal hatalmas hullámokat vert.

A token a kereskedési debütálásakor ellenállónak bizonyult, erős tokenomikát és ígéretes növekedési potenciált mutatva. A múló ICO-kkal ellentétben a ScapesMania egy virágzó piac komoly szereplőjeként van jelen.

bitcoin

A tőzsdei bevezetést követő 24 órán belül a ScapesMania lenyűgöző 18,48K tulajdonost gyűjtött össze, a kereskedési aktivitás pedig 2,25M dollárra ugrott.

Ez a gyors felemelkedés gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére repítette a projektet.

A token kevesebb, mint három hét alatt a 0,01477 dolláros csúcsárra szökött fel, ami figyelemre méltó 147,77%-os növekedést jelent.

A kiemelkedő tulajdonságok

A ScapesMania vonzereje túlmutat a kezdeti sikeren:

Kiegyensúlyozott tokenomika: A ScapesMania $MANIA tokenomikája gondosan strukturált, és a stabilitás fenntartása és a piaci manipuláció megelőzése érdekében cliff és vesting rendszert tartalmaz.
Közösségi irányítás: A DAO kormányzáson keresztül a ScapesMania felhatalmazza a közösség tagjait, hogy szavazzanak az ökoszisztéma fejlesztési döntésekről.
Jutalmazó staking program: A projekt a közösségi részvételt a tétprogramon keresztül ösztönzi, további tokeneket kínálva jutalomként az elkötelezettségért.
A token-hasznosság folyamatos bővítése: A ScapesMania elkötelezett a $MANIA token hasznosságának bővítése mellett, idővel további előnyöket és ösztönzőket biztosítva a tulajdonosoknak.

Biztosítások, jóváhagyások és elismerések

A BlockSafu jóváhagyásával az okosszerződésére és a neves kripto influencerek támogatásával a ScapesMania szilárd alapokon áll.

A projekt egy tapasztalt csapattal büszkélkedhet, amely készen áll a kihívások leküzdésére és a lehetőségek megragadására, és további terjeszkedési tervek vannak a láthatáron.

A ScapesMania egyre nagyobb hullámokat csap a kriptovilágban, és a közösségi médiától kezdve a fórumokig mindenhol beszélgetéseket vált ki.

Az embereket izgatja, hogy részesei lehetnek, mert hisznek a vízióban és hozzá akarnak járulni. A bálnák is felfigyeltek rá, a befizetések már most meghaladják a 20.000 dollárt.

Ilyen elkötelezett közösség nélkül ez a siker nem lenne lehetséges. A csapat mindenkinek köszöni a támogatást.

Út a jövőbeli növekedéshez

A ScapesMania minden aspektusát aprólékosan kidolgozták, hogy maximalizálják a növekedési potenciált. A ScapesMania vizsgálja a központi tőzsdéken (CEX) való jegyzést, ami fokozhatja növekedési potenciálját.

A ScapesMania a folyamatos termékfejlesztésre összpontosít, új funkciók és tulajdonságok bevezetését tervezi.

A csapat más tapasztalt fejlesztőkkel működik együtt, és házon belüli csapatot állít össze, kihasználva a kínálatának bővítése érdekében a szinergiákat.

Miért érdemes most csatlakozni?

A casual játékok világa egyre nagyobb és nagyobb, és most van itt az ideje, hogy bekapcsolódj.

Emlékeztek, hogy 2021-ben rengeteg játékprojekt indult el? Nos, a kriptopénzek piaca most virágzik, és ez olyan, mint egy esély a további növekedésre.

A $MANIA tőzsdei bevezetés utáni stabil árfolyama, valamint az erős közösségi támogatás hosszú távú bizalmat jelez a pályájába vetett bizalomban.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy csatlakozz ehhez az izgalmas utazáshoz, és biztosítsd a $MANIA tokenjeidet a PancakeSwap-on még ma.

>>> Szerezd meg a $MANIA tokeneket most a PancakeSwap-on! <<<

Solana (SOL): A sebesség és a hatékonyság hálózata

A Solana (SOL) a közelmúltban megelőzte a Bitcoint az érvényesítési díjak felhalmozását tekintve, ami a hálózati aktivitás és az elfogadás ugrásszerű növekedését jelzi.

A díjak beszedésének ilyen mértékű növekedése arra utal, hogy a Solana (SOL) platformot fokozottan használják az okos szerződések végrehajtására és a tranzakciók hatékony feldolgozására.

Emellett észrevehetően megnőtt az érdeklődés a Solana (SOL) staking iránt, különösen a Liquid Staking Token (LST) révén, a Jito pedig népszerű választásként vezeti a listát.

Az utóbbi időszakban a Solana (SOL) árfolyama jelentős emelkedést tapasztalt, ami tükrözi a technológiája és irányítási modellje iránti növekvő érdeklődést és bizalmat.

Míg a Solana (SOL) közelmúltbeli eredményei rávilágítanak arra, hogy blokkláncplatformként vezető szerepet tölthet be, a gyors növekedéssel és a múltbeli hálózati leállásokkal kapcsolatos aggodalmak kérdéseket vetnek fel a hosszú távú skálázhatóságával és megbízhatóságával kapcsolatban.

A befektetők és a felhasználók szorosan figyelni fogják, hogy a Solana (SOL) képes lesz-e kezelni ezeket a kihívásokat, miközben fenntartja növekedési pályáját.

Binance Coin (BNB): A világ legnagyobb kriptotőzsdéjének alappillére

A BNB Coin (BNB) elismerésre méltó fellendülésnek volt tanúja, amelyet a BNB Coin (BNB) dominanciája erősített a kriptotőzsdei szektorban.

A szabályozási ellenőrzéssel való szembenézés ellenére a BNB Coin (BNB) továbbra is vonzza a befektetők figyelmét, köszönhetően innovatív termékkínálatának és jelentős kereskedési volumenének.

A BNB Coin (BNB) árfolyamát felfelé ívelő pályára állította, ami a szélesebb piac fellendüléséből és a Binance bővülő ökoszisztémájából profitált.

A befektetők továbbra is optimisták a BNB Coin (BNB) potenciáljával kapcsolatban, és szorosan figyelemmel kísérik a szabályozási fejleményeket, amelyek hatással lehetnek a jövőjére.

A BNB Coin (BNB) jövőjét szorosan meghatározza, hogy a Binance hogyan navigál a különböző joghatóságok szabályozási kihívásai között.

Az innovációra és a felhasználók számának növekedésére nagy hangsúlyt fektetve a BNB Coin (BNB) várhatóan folytatja emelkedő tendenciáját, bár a külső szabályozási nyomás miatt potenciális volatilitással.

Cardano (ADA): A fenntartható és biztonságos blokklánc-megoldások platformja

A Cardano (ADA) a SEC vizsgálatát követően akadályokkal szembesült, mégis ellenálló képességet mutat a teljes értékzár (TVL) növekedésével és a stablecoinok elterjedésével.

A platform a gyorsasággal szemben a fenntartható növekedésre és a stabilitásra való összpontosítása vonzerőt szerzett a hosszú távú értéket kereső befektetők körében.

A Cardano (ADA) token árfolyama ingadozott, de továbbra is a blokkláncfejlesztés és -irányítás módszertani megközelítését értékelők kedvence.

A Cardano (ADA) kutatásalapú fejlesztésre és erős közösségre helyezett hangsúlya jó előjel a jövője szempontjából.

Ahogy tovább fejleszti ökoszisztémáját okosszerződésekkel és más funkciókkal, a Cardano (ADA) fokozatos növekedésre van felkészülve, sikere pedig a szélesebb piaci elfogadottságtól és a szabályozási környezetektől függ.

Következtetés

A mai írás remélhetőleg hasznos volt mindannyiuk számára a tökéletes portfólió kialakításához vezető úton, bármilyen forgatókönyvhöz.

Függetlenül attól, hogy mi fog történni ezután, reméljük, hogy a legjobb eszközök és taktikák használatával, valamint a kutatásainkkal együtt, potenciálisan a legjobb helyzetben találhatod magad.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!