Jito (JTO) technikai elemzés 03.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Jito (JTO)

A Jito (JTO) árfolyama emelkedő tendenciát mutat a január eleji helyi mélypont kialakítása óta.

A JTO azóta újra meglátogatta a december elején kialakult kulcsfontosságú kilengési pontot, ami arra utal, hogy a bikák feljebb akarnak lépni.

A Jito árfolyam 2023. december 9. és 2024. március 16. között kerekített aljzatot hozott létre.

De a március közepe után kezdődött retracement arra utal, hogy ez a lekerekített fenék átalakulhat egy bikás mintává, amelyet – cup and handle-nek neveznek.

Ez a technikai formáció egy lekerekített alját tartalmazza, amelyet ” cup „, majd egy ” handle ” követ.

A handle egy rövid, lefelé irányuló trend a cup csúcsától jobbra. Általában nem esik a csésze alja alá. A cup és a handle csúcsait összekötő trendvonal kulcsfontosságú a kitörés nyomon követéséhez.

Egy döntő zárás ezen ellenállási szint felett 56%-os emelkedést jósol 6 dollárig, amelyet úgy kapunk meg, hogy megmérjük a cup jobb oldali csúcsa és a cup alja közötti távolságot, és hozzáadjuk a 3,86 dolláros kitörési ponthoz.

Érdekes lesz ezt a mozgást figyelni, tekintve, hogy leküzdi a 4 és 5 dolláros pszichológiai szinteket, hogy a következő szintet 6 dollárnál jelölje meg.

Bár a Jito árfolyamának kilátásai logikusnak tűnnek, a cup and handle beállítás megerősítése nem itt van. A minta cup része még nem alakult ki. Ezen túl a JTO-nak meg kell fordítania a 3,86 dolláros kitörési szintet, hogy megerősítést kapjon.

Amennyiben a Bitcoin árfolyama korrekciót indít el, a Jito árfolyama lejjebb csúszhat.

Ilyen esetben, ha a JTO tizenkét órás gyertyás zárást produkál a 2,85 dolláros támaszszint alatt, az egy alacsonyabb mélypontot hozna létre, és érvénytelenítené a bikás tézist.

Ez a folyamat 17%-os zuhanáshoz vezethet a következő kulcsfontosságú támaszszinthez, a 2,85 dolláros szinthez.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egy újabb Bitcoin feleződés utáni előrejelzés

Elérkezett végre a D-nap - a Bitcoin (BTC) 2024-es feleződése. Az izgalom ellenére azonban a várva várt esemény két táborra osztotta a közönséget - Azokra,...

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!