Ripple (XRP) technikai elemzés 03.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) árfolyama leküzdött egy kritikus ellenállási szintet, és a heti időkeretben átfordult egy támogatási szintre.

Ez a fejlemény akkor történt, amikor az XRP nagyjából 250 napig szorosan konszolidált. Ahogy ez a felhúzódás feloldódik, a befektetők arra számíthatnak, hogy az XRP masszív rallyt indít el.

A Ripple árfolyama több mint 250 napja szoros konszolidációs tartományban van. Ez a fejlemény két kulcsfontosságú eredményt hozott – egy csökkenő trendvonal feletti kitörést és a 0,586 dolláros ellenállási szintnek a támogatási szintre való átfordulását.

Jelenleg a Ripple ára továbbra is a 0,586 dollár körül lebeg, ami egy újabb tartomány kialakulását jelzi.

A heti Relative Strength Index (RSI) helyreállt, miután rövid időre az 50-es átlagos szint alá süllyedt, ami arra utal, hogy a vevők még mindig a kezükben tartják az irányítást.

Az Awesome Oscillator (AO) a nulla szint felett lebeg, ami arra utal, hogy a bikás lendület dominál.

E technikai kilátások arra utalnak, hogy a Ripple árfolyama robbanásszerű elmozdulásra van felkészülve a 0,920 dollárig, ami nagyjából 50%-os távolságot jelent a jelenlegi 0,6152 dolláros szinthez képest.

Míg minden jel arra utal, hogy a Ripple árfolyamának potenciálisan bika kilátásai vannak, a befektetőknek óvatosnak kell lenniük a Bitcoin árával kapcsolatban.

Ha a BTC folytatja a süllyedést 59.000 dollárig, akkor jó eséllyel az altcoinok is vele együtt fognak zuhanni.

Ilyen esetben a Ripple ára 22%-kal zuhanhat a következő kulcsfontosságú támaszszintre, 0,481 dollárra.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!