Hayes szerint az Evergrande és a tapering együttes erővel csaphat le a kriptopiacra

-

A Bitmex társalapítója és kriptopénz-befektetője, Arthur Hayes a piac jelenlegi állapotával kapcsolatban foglalkozott azzal, hogy milyen hatással lehet az amerikai jegybank közelgő tapering folyamata a piacokra.
Hayes mindezt a kínai Evergrande-helyzettel is kapcsolatba hozza, és azt tanácsolja a kriptovilág újoncainak, hogy tartsanak ki, amíg jövőre meg nem jelennek az új jelek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Arthur Hayes a jelenlegi piaci helyzetet elemzi

A Bitmex korábbi vezérigazgatója, Arthur Hayes közzétette a véleményét arról, hogy mit kellene tenniük a kriptopénz befektetőinek a jelenlegi piaci helyzetben.
Legújabb, „Circo Loco” (Őrült cirkusz) című digestjében Hayes a jelenlegi piaci helyzetet a tágabb gazdasági keretek tükrében fejtette ki, figyelembe véve a Federal Reserve taperingjét és az Evergrande fizetésképtelenségét.
Szerinte a kínai helyzet a Federal Reserve által már most is folytatott gyorsított csapolással kombinálva jelentős hatással lesz a kriptopénzek árfolyamára.
Hayes kijelenti:

„A Fed folytatni fogja a monetáris kondíciók szigorítását egészen addig a pontig, amíg a részvények nem csökkennek … vagy az amerikai kincstárpiac valamelyik része fel nem hagy a normális működéssel.”

Hayes hangsúlyozza, hogy a részvények medvepiaca befolyásolhatja a tapering folyamatát, és arra késztetheti a Federal Reserve-öt, hogy folytassa a QE (mennyiségi lazítás) és a pénznyomtatás politikáját.

Hayes szerint a befektetőknek ezt kellene tenniük

Ezen elemzés alapján Hayes olyan ajánlásokat fogalmaz meg a kriptopénzbefektetők számára, hogy ezekben az időkben a lehető legtöbbet hozzák ki a tőkéjükből.
Víziója szerint ebben az időszakban nagyon nehéz lesz a bitcoint 69 ezer dolláron vagy az ethereumot 5 ezer dolláron látni, mivel egy oldalazó piacot jósol, folyamatos emelkedésekkel és esésekkel.
Ez összhangban áll a Huobi legutóbbi, „Taper Landed” című jelentésének előrejelzésével, amely kifejti, hogy a piaci likviditás korlátozása potenciálisan negatívan fogja befolyásolni a piacok teljesítményét.
Hayes azt tanácsolja, hogy az új belépők maradjanak a pálya szélén, és várjanak egy jobb lehetőségre a kriptopiacra való belépést illetően, ami egy 2022. márciusi vagy 2022. júniusi Fed-kamatemelés után jelenhet meg.

A belépni vágyóknak – vagy akik már rendelkeznek piaci pozíciókkal – azt tanácsolja, hogy a play-to-earn, metaverse vagy NFT-vel kapcsolatos tokenekre összpontosítsanak, mivel ezek általános teljesítménye nem függ közvetlenül a gazdaságtól.

Olvastad már? Hogyan állapítják meg a kriptopénzek árfolyamát

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!