Ha eladod a bitcoinodat, az nem azt jelenti, hogy ne lennél bullish

-

A Cypherpunk – a világ egyik első olyan nyilvános cége, amely valaha is Bitcoinba fektetett – most úgy döntött, hogy 2022 júniusáig eladja a kriptója 100%-át.
A kriptopénzpiacon tapasztalható hatalmas likvidációs hullám ellenére néhány cég, amely az elmúlt hónapokban eladta kriptóját, egyáltalán nem medvés a Bitcoin (BTC) iránt.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kanadai székhelyű Cypherpunk Holdings befektetési cég egyike volt azoknak a vállalatoknak, amelyek a 2022-es kriptotél közepette döntöttek a kriptóeladás mellett, és júniusig felszámolták a bitcoin és ether befektetésük (ETH) 100%-át.
A Cypherpunk, amely a világ egyik első olyan részvénytársasága volt, amely valaha is bitcoinba fektetett, akkor azt mondta: annak ellenére, hogy minden digitális coinját eladta, fenntartja hosszú távú „bullish kilátásait a kriptóval kapcsolatban”.
A Cypherpunk kriptovagyonának felszámolását kissé furcsának találhatjuk, mivel a vállalat részvényeivel a torontói tőzsdén HODL ticker szimbólum alatt kereskednek.
A rövidítést a kriptoközösségben széles körben használják a „Hold On for Dear Life”, vagyis a bikás stratégia, amely a Bitcoin megtartását jelenti, függetlenül attól, hogy milyenek a piaci körülmények.
A Cypherpunk vezérigazgatója, Jeffrey Gao szerint a kriptobefektetők annak ellenére is bikásak maradhatnak, hogy időről időre kiváltják a kriptójukat.

„Azért vagyunk ebben az üzletben, mert hosszú távon nettó bikák vagyunk a kriptóval kapcsolatban” – mondta Gao a Cointelegraph-nak adott interjúban.

A Cypherpunk holnap visszamehet a bitcoinba vagy „bármilyen kriptóba vagy kriptókosárba”, ha akar, és ezek „minden bizonnyal olyan lehetőségek”, amelyeket a cég aktívan követ, jegyezte meg a vezérigazgató.
Gao elmondta, hogy az iparágban voltak kényszertörlések, mivel még az „állítólag legfejlettebb” intézmények, mint a Voyager, a Three Arrows Capital és a Celsius is olyan műveletekbe keveredtek, amelyek „teljesen nélkülözték a kockázatkezelést”.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A vezérigazgató szerint a kockázatkezelés hiánya vagy majdnem hiánya az, ami igazán megkülönbözteti a kriptoipart egy érettebb iparágtól. Gao hozzátette:

„A jövőre nézve nagyon fontos ez a mentalitás a kockázatkezelés felé, miközben hosszú távon továbbra is bullishak maradunk. […] Lehetsz bika a kriptóban, ettől függetlenül lehetsz eladó a piacon.”

Gao szerint a Cypherpunk május elején kezdte meg a likvidálási folyamatot, közvetlenül a Terra (LUNA) – most Terra Classicra (LUNC) átnevezett – hálózat összeomlása előtt, amikor az TerraUSD (korábban UST) algoritmikus stabilcoin május 10-én elvesztette az amerikai dollárhoz való kötöttségét.
„Mire ez megtörtént, valószínűleg a kockázat körülbelül 30%-át vagy 40%-át eladtuk” – mondta Gao, hozzátéve, hogy a Cypherpunk ezután eladott egy másik részt, amikor a BTC ára május végén rövid ideig 30.000 dollár felett volt.
„Az utolsó egyharmadtól valószínűleg valamikor júniusban szabadultunk meg” – jegyezte meg Gao.
„Alapvetően nem értünk el előrelépést, de a tőkerombolás nagy részét is elkerültük” – mondta Gao.
A továbbiakban elmondta, miszerint nagyon optimista az olyan altcoinokkal kapcsolatban, mint az ether és a solana (SOL), annak ellenére, hogy augusztus elején a Solana ökoszisztémája körül felmerültek problémák.
„Hosszabb távon, legalábbis ebben a pillanatban, én konzervatívabban lennék bullish a bitcoint illetően, mint a többi tokennel. De a következő két-három hónapban valószínűleg elfogultabb vagyok az Ethereum és a Solana felé” – jegyezte meg a vezérigazgató.

Olvastad már? Még Buterin érdeklődését is felkeltette egy Ethereum-NFT javaslat

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Hogyan azonosítsuk a „Megaphone” alakzatot?

Prémium Megaphone A mainstream kereskedési irodalom nagy része tele van vicces nevű mintákra való utalásokkal, mint például a megafon minta. A kezdők számára, akik meg akarják tanulni a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!